Keldercafe Merlot

Een mooie avond vol gezelligheid

Het mooiste bewaarde geheim van Groningen. De oudste wijnkelder van Groningen is te vinden in Keldercafé Merlot. En Convident heeft vol trots voor hun de online uitingen mogen verzorgen. Altijd een belevenis en een mooie avond vol gezelligheid. Een goed glas wijn bij de haard of een lekker biertje aan de bar, aansluitend met fingerfood, muziek en goed gezelschap. Kortom een recept voor een topavond. Dat heeft het team van Convident ook reeds meerdere keren ondervonden!

Bezoek deze website / applicatie

Gezellige sfeer

Keldercafé Merlot is een café met de oudste wijnkelder in Groningen. Het café heeft een gezellige sfeer en heeft veel te bieden qua specialiteiten zoals bier en wijn waar fingerfood bij geserveerd wordt. 

De website laat de gezellige sfeer van het café zien door middel van sfeerimpressie foto’s. Bezoekers krijgen voorproefje van het café en alles wat ze te bieden heeft. Er wordt gebruik gemaakt van zeer grote afbeeldingen om de sfeer over te laten komen. 

De rustige huisstijl wordt ook veel gebruikt en dat maakt de website één geheel. Op de homepagina kun je meteen zien wat het café te bieden heeft en dat laten ze met trots zien.

Ook een platform als Keldercafé Merlot? Ga met ons in contact!

Neem contact op

 

Projecten waar we trots op zijn.

Baderie Assen

Baderie Assen
Website

Wagenaar Dairy

Wagenaar Dairy
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden