KBC Keukens

Ook online een keuken op maat

De mooiste keukens, badkamers, kastenwanden, zelfs bij renovatie komen ze niet te kort. Of je nou op zoek bent naar klassiek, modern of populair, bij het friese KBC Keukens in Scharnegoutum heb je keuze uit honderden modellen en kleuren. Samen met een strategisch adviseur, heeft Convident een volledige restyle van de uitingen gerealiseerd. Van huisstijl, website tot en met zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media. Een mooie basis voor een duurzame samenwerking.

Bekijk de website / webshop

“In het eerste gesprek was er meteen een klik”

 

KBC keukens

Digitaal past bij onze showroom

Een essentieël gegeven om het project met KBC tot een succes te maken, is het vertrekpunt dat digitaal volledig moet aansluiten bij de showroom. Een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gebaseerd op traditionele normen en waarden. Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn echte KBC pijlers. KBC is een speciaalzaak, maar zoals ze dat mooi omschrijven vinden ze dat zelf heel gewoon. Ze ontzorgen de klant vanaf het eerste kopje koffie bij hun aan tafel, tot aan de perfecte montage.

Zo is de moderne stijl van het bedrijf, innovatieve producten en ervaring op gebied van keukens, sanitair en kastenwanden allemaal doorvertaald naar de website. In de online communicatie uitingen maken we veel gebruik van sfeerbeelden en impressies, om een duidelijk beeld te geven over het product en het bedrijf. En het belang van een goed (product)overzicht is teruggekomen. Want een overzichtelijke website kunnen ze gezien het totale aanbod goed gebruiken. Door korte communicatielijnen, de band die is ontstaan tijdens het eerste gesprek en het vertalen van alle kernwaarden van KBC, is het gelukt door een mooie overzichtelijke digitale presentatie te maken. En de online marketeers van Convident werken iedere maand doorlopend aan zoekmachine optimalisatie. Beide partijen zijn trots op de samenwerking en kijken uit naar het doorontwikkelen van het digitale KBC product.

 

Ook een website als KBC Keukens?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Holland Tyre

Holland Tyre
Webapplicatie Webshop

Jeugdbescherming Gelderland

Jeugdbescherming Gelderland
Website

FEKO

FEKO
Webapplicatie Webshop