KBC Keukens

Ook online een keuken op maat

KBC is binnenhuis de beste en dat kun je zien! De mooiste keukens, badkamers, kastenwanden, zelfs bij renovatie komen ze niet te kort. Of je nou op zoek bent naar klassiek, modern of populair, bij het friese KBC Keukens in Scharnegoutum heb je keuze uit honderden modellen en kleuren.

Samen met projectmanager en aanspreekpunt Gerard Duursma, heeft Convident een volledige restyle van de uitingen gerealiseerd. Van logo, visitekaartje, website tot en met zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media. Een schitterend totaaltraject!

Bezoek deze website / applicatie

Moderne website

De samenwerking met KBC keukens vereiste een moderne kijk naar de website. Ze bieden veel innovatieve producten aan op gebied van keukens, sanitair en kastenwanden.

De website maakt veel gebruik van afbeeldingen om een beeld te geven van wat de klant kan verwachten. De huisstijl is volledig verwerkt in de website en dit maakt de website een samenhangend geheel. Een overzichtelijke website konden ze goed gebruiken, zeker gezien het totale productaanbod. Door de samenwerking is het goed gelukt door een mooie overzichtelijke website te maken voor KBC keukens. Alle partijen zijn trots op de samenwerking en het eindresultaat!

 

Ook een type platform als KBC? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Pean Zeilschool

Pean Zeilschool
Website

De Vries XL

De Vries XL
Webshop
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden