Topsporter Jop van der Laan

Pro rolstoel rugby

Convident support topsporter Jop van der Laan. Jop is een hele enthousiaste en fanatieke sporter die van zijn droom realisatie wil maken! Hij is professioneel rolstoel rugby speler van het Nederlands team en wil definitief doorbreken op het allerhoogste niveau. Convident heeft Jop geholpen met zijn (online) uitingen, van logo en kleurstelling tot en met het beheren van zijn eigen website.

Bekijk de website / webshop

“Een website waarmee ik nieuwe sponsoren kan werven, wat gaaf”

Maatschappelijke projecten Rick Dreise

Iets bereiken met topsport

Jop heeft, sinds zijn geboorte, een lichamelijke beperking in de vorm cerebrale parese (CP). Dat wil zeggen dat hij verhoogde en soms ongecontroleerde spierspanningen heeft, in zijn geval vooral in zijn benen en rechterarm. Daarnaast is hij slechthorend. Maar dat houdt hem niet tegen om te sporten op uitzonderlijk hoog niveau! “Echte enorme drive en groot doorzettingsvermogen. Op alle fronten een zeer bijzonder project. Want naast onze support qua website en uitingen, is Jop een heus inspiratiebron voor vele topsporters”, aldus Rick Dreise van Convident.

4 jaar geleden werd duidelijk dat Jop over sporttalent beschikt en werd hij een vaste speler van het nationale rolstoelrugbyteam! “We zijn nu bezig met de voorbereiding van het kwalificatietoernooi voor promotie van Divisie C naar Divisie B”, aldus Jop van der Laan. Rolstoelrugby maakt nog geen deel uit van de organisatie NOC/NSF. Dit betekent dat Jop samen met zijn naasten de reis- en verblijfskosten voor buitenlandse toernooien en trainingen in Nederland zelf moet betalen. Materiaal (bijv. rugbyrolstoel en handschoenen) is ook voor eigen rekening.

De NOC/NSF status is te verwachten bij promotie naar Divisie A. Jop is blijvend op zoek naar sponsoren, die mede zijn droom helpen verwezenlijken.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Bekijk maatschappelijke projecten.

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis
Maatschappelijk

Stichting EggRun

Stichting EggRun
Maatschappelijk

FC Groningen

FC Groningen
Maatschappelijk