Joexe ticketservice

Eenvoudig in gebruik, sterk in resultaat!

Convident heeft online ticketservice Joexe ontworpen (wireframes en designs) en ontwikkelt in Laravel. We hebben eveneens een koppeling gemaakt met Ionic app. Joexe is er voor jou en dat merk je direct zodra je je hebt aangemeld. Eenvoud is de kracht, less is more. Snel en simpel verschillende tickets aanmaken, keuze om ticketprijs inclusief of exclusief servicekosten te verkopen in één klik en natuurlijk voldoende betaalopties. Door middel van het scannen bij een QR code kan je de ticket scanner koppelen aan een evenement. Alles wat je nodig hebt om de ticketverkoop van jouw event vlekkeloos te laten verlopen.

Bezoek deze website / applicatie

Laravel applicatie voor ticketverkoop

Tickets verkopen doe je samen met Joexe. Met deze custom applicatie, ontwikkelt door de programmeurs van Convident, kun je in één oogopslag inzicht krijgen in het verkoopproces met relevante informatie. Zo hebben we het scannen van een QR code ingebouwd, zodat je ticket scanner op een gestroomlijnde manier gekoppeld staat aan een evenement. Voor de checkouts van betalingen hebben we in de ticketshop een koppeling gebouwd met Mollie. Als bezoeker heb je nu de keuze om te kiezen voor een goede en betrouwbare ticketservice met een gedegen app. Het scannen van tickets met je mobiel door middel van een app. Eenvoudig in gebruik en in één oogopslag de voortgang van de verkoop weergegeven in jouw dashbord. Gebruikersgemak staat voorop. Dat is de filosofie die Convident heeft meegenomen in de wireframes, designs en de technische ontwikkeling van het platform.

Convident heeft al jaren contact met de Joexe initiatiefnemer Martin Kwast. We hebben in een eerder stadium al een web platform voor All Your Talent gerealiseerd. Beide partijen zijn trots op de realisatie van het platform en zien de toekomstige samenwerking zeer positief tegemoet!

Ook een type platform als Joexe ticketservice? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Applicatie

1000 banenplan – Werk In Zicht

1000 banenplan – Werk In Zicht
Applicatie
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden