Jeugdbescherming Gelderland

Ook digitale veiligheid staat voorop

Jeugdbescherming Gelderland beschikt over ruime kennis en ervaring in het werken met gezinnen met complexe problemen en met kinderen die in hun ontwikkeling worden bedreigd of strafbaar gedrag vertonen.
Jeugdbescherming Gelderland werkt met in de praktijk bewezen methodieken om veiligheidsrisico’s bij kinderen in te schatten en op te lossen. Convident heeft in samenwerking met een reclamebureau de nieuwe webomgeving gerealiseerd. Want hoe belangrijk is het dat bezoekers ook snel en effectief online de juiste route vinden? Dit is cruciaal!

Bekijk de website / webshop

“Snel schakelen met de mensen van Convident”

 

Jeugdbescherming

Informatieve website

Jeugdbescherming Gelderland is een organisatie voor kinderen en ouders die problemen hebben waardoor de opvoeding wat tekort kan komen. Het is dus zeer belangrijk dat de webomgeving voldoende informatie biedt. Aangezien de doelgroep eveneens kinderen bevat, moet de site ook toegankelijk zijn voor de wat jongere gebruiker.

We hebben gekozen voor een clean homepage met een duidelijke menu uitklapstructuur. Er zijn bepalende call-to-actions geplaatst voor de verschillende doelgroepen en er staat veel waardevolle informatie op. Tevens ondersteunen de video’s om een specifiek punt duidelijk uit te drukken. De huisstijl is overal constistent doorgevoerd. Dit maakt van de website in zijn totaliteit een treffend geheel. “We zijn dan ook zeer content met het eindproduct”, aldus Jeugdbescherming Gelderland. De samenwerking is gericht op de lange termijn. Daar past een krachtige webhosting, support & onderhoud en de doorontwikkeling van de website uitstekend bij!

 

Ook een webomgeving als Jeugdbescherming Gelderland? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Restaurant de Betere Tijden

Restaurant de Betere Tijden
Online marketing Website

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance
Website

Verwijsgids

Verwijsgids
Webapplicatie