Jeugdbescherming Gelderland

Veiligheid voor jong en oud

Jeugdbescherming Gelderland beschikt over ruime kennis en ervaring in het werken met gezinnen met complexe problemen en met kinderen die in hun ontwikkeling worden bedreigd of strafbaar gedrag vertonen.
Jeugdbescherming Gelderland werkt met in de praktijk bewezen methodieken om veiligheidsrisico’s bij kinderen in te schatten en op te lossen. Convident heeft de webdesign en webontwikkeling gerealiseerd. Uiteraard ondersteund met onze krachtige hosting en onderhoud!

Bezoek deze website / applicatie

Informatieve website

Jeugdbescherming Gelderland is een organisatie voor kinderen en ouders die problemen hebben waardoor de opvoeding wat tekort kan komen. Het is belangrijk dat de website voldoende informatie biedt. Aangezien de doelgroep eveneens kinderen bevat, moet de site ook toegankelijk zijn voor de wat jongere gebruiker.

We hebben gekozen voor een clean homepage met een duidelijke menu uitklapstructuur. Er zijn bepalende call-to-actions geplaatst voor de verschillende doelgroepen en er staat veel waardevolle informatie op. Tevens ondersteunen de video’s om een specifiek punt duidelijk uit te drukken. De huisstijl overal constistent doorgevoerd.

Dit maakt van de website in zijn totaliteit een treffend geheel. We zijn dan ook zeer content met het eindproduct, aldus Jeugdbescherming Gelderland. De samenwerking is zoals zo velen bij Convident gericht op de lange termijn. Daar past de hosting, het onderhoud en de doorontwikkeling van de online kanalen uitstekend bij!

Ook een type platform als Jeugdbescherming Gelderland? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Joexe ticketservice

Joexe ticketservice
Applicatie

DigitaalhuisPlus

DigitaalhuisPlus
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden