JC Kliniek

Cosmetische precisie

JC Kliniek staat voor hoge kwaliteit, waarbij ze zich steeds verder ontwikkelen door aanvullende opleidingen en wetenschappelijk onderzoek. Bij JC kliniek werken Dr. J. Schortinghuis, MKA-chirurg en drs. M. Contini, arts gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde en anti-aging medicine. Beiden zijn zij gecertificeerd om medisch cosmetische behandelingen uit te voeren. Convident heeft de opdracht gekregen om een nieuwe webomgeving te bouwen waarin JC Kliniek als organisatie volledig tot zijn recht komt. Beide partijen zijn via een marketingbureau met elkaar in contact gebracht. Daarvoor hebben we een custom template ontwikkelt. ​Van uitgebreide wireframes, webdesigns, website ontwikkeling tot en met de doorontwikkeling. Een samenwerking waar beide partijen graag op door bouwen!

Bekijk de website / webshop

“Perfecte design skills die we hadden verwacht”

 

JC Kliniek

Visueel versus informatief

De website van JC Kliniek is een omgeving waar het visuele aspect versus veel informatie samen komt. Het is dan ook erg belangrijk dat er voldoende ruimte is om die informatie op een aantrekkelijke manier weer te geven. De omgeving is gebouwd met de open source techniek WordPress CMS. Deze is eenvoudig in te updaten in het gebruik en beheer.

Een hoog niveau uitstraling waarbij bezoekers vertrouwen krijgen in het bedrijf en in haar diensten. Voorafgaand gaf JC Kliniek aan dat ze transparantie en duidelijkheid enorm belangrijk vinden! Bezoekers kunnen altijd bellen of mailen met hun vragen. Tevens kunnen ze een vrijblijvend consult aanvragen. We hebben er dan ook voor gekozen om een uitgebreid wireframe en grafisch traject aan te gaan, voordat we de bouwfase in zijn gegaan. De belangrijkste CTA’s (call to actions) hebben we meegenomen in de webdesigns. De focus van de website ligt op de usability, middels (custom) geschreven code is de webomgeving volledig geoptimaliseerd.

Beide partijen zijn trots op de samenwerking en in het bijzonder de ontwikkelde website!

 

Ook een website als JC Kliniek?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics
Online marketing Website

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)
Webapplicatie Website

BCM Ouderenzorg

BCM Ouderenzorg
Intranet Webapplicatie Website