Homan Slapen

Een begrip sinds 1911

Op zoek naar een beddenspecialist? Dan ben je bij Homan Slapen aan het juiste adres. Sinds 1911 is Homan Slapen een begrip in Nederland. Ze richten zich op slaapcomfort en inrichting van een slaapkamer. Je kunt bij ze terecht voor merken als Auping, Ergosleep, Kuperus, Schramm, Hästens, Avek, Vispring en meer. Convident heeft in samenwerking met een reclamebureau de webshop van Homan ontworpen en custom gebouwd in WordPress CMS met Woocommerce. Homan verkoopt advies en is geen beddenverkoper. Daarom hebben we gekozen voor het bouwen van een website met een uitgebreide product showcase als shop module. Een catalogus om in weg te dromen!

Bekijk de website / webshop

“De online showcase van producten sluit helemaal aan op ons businessmodel”

homan bed

Adviserende rol

Homan vindt het belangrijk om zich te onderscheiden met een selectie van gerenommeerde merken en een uniek assortiment dat staat voor kwaliteit en zekerheid. Passie en vakmanschap van hun medewerkers zijn het belangrijkst en resulteren in een persoonlijk en gedegen advies voor iedere situatie. De webshop van Homan richt zich op slaapadvies en minder prominent op specifieke producten. Dit is een bewuste keuze geweest binnen de totale online strategie van de organisatie. Deze webshop catalogus is er dus voor gemaakt om zo veel mogelijk informatie over het product te presenteren. We hebben ervoor gezorgd dat de productpagina’s informatief zijn opgezet. Zo kunnen potentiële klanten alles vinden wat ze nodig hebben, allemaal op één webshop en zonder bestel- en betaalfunctie.

Convident heeft nadrukkelijk een adviserende rol op zich genomen. Er is gewerkt met herschreven content (tekst) én nieuwe afbeeldingen om met alle duidelijkheid uit te leggen wat het slaapadvies inhoudt. We hebben eveneens recensies ingebouwd van meerdere gebruikers, om een (nog) meer vertrouwd gevoel bij Homan te krijgen.

Het is een ontzettend fijne samenwerking met Homan, die heeft geleid tot een gestructureerde en overzichtelijke webshop!

Ook een webshop als Homan?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics
Online marketing Website

ASBR

ASBR
Online marketing Website

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)
Webapplicatie Website