HEM Meubel

Unieke en verrassende meubels

HEM Meubel is een verrassende woonwinkel gevestigd op de woonboulevard van Roden.  HEM Meubel is anders dan veel andere meubelzaken die zijn aangesloten bij een franchise organisatie en waar het niet meer draait om de meubels maar om de massa. De woonprogramma’s en unieke items worden met de grootste zorg samengesteld. Zitcomfort, kwaliteit en prijs spelen hier een belangrijke rol. Convident is trots op de samenwerking en heeft een lange termijn samenwerking met eigenaar Jaap van der Stok. Van design, webbouw, hosting, onderhoud tot en met online vindbaarheid!

 

Bezoek deze website / applicatie

Online en offline design

Voor de samenwerking met Convident had eigenaar Jaap van der Stok van Hem Meubel alleen een digitaal portfolio. Het bedrijf wilde graag de overstap maken naar een professionele en uitnodigende webshop. Het resultaat mag er zijn. Convident heeft samen met HEM Meubel gekozen voor WordPress CMS in combinatie met Woocommerce webshop techniek. Belangrijke en nieuwe producten komen duidelijk op de home- en productpagina’s naar voren. Een waar visitekaartje, zowel online als offline in hun prachtige fysieke winkel. Als bezoeker krijg je hierdoor al snel een overzicht van wat de organisatie te bieden heeft.

Ook een type platform als HEM Meubel? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

1000 banenplan – Werk In Zicht

1000 banenplan – Werk In Zicht
Applicatie

We are QAS

We are QAS
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden