HB Personeel

Bedrijven benaderen voor een droombaan

HB Personeel is een enthousiast en persoonlijk uitzendbureau gevestigd in Groningen. Hun werkgebied bestaat uit de 3 noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe). Dagelijks zijn ze aan de slag om kandidaten te helpen naar hun droombaan. Convident is als trotse digitaal partner aan HB personeel verbonden, met tot op de dag van vandaag de blik gericht op een langdurige online samenwerking. Wat begon als een eenvoudige webomgeving, is uitgebreid naar een op maat gemaakte website met een uitgebreide vacature module!

Bekijk de website / webshop

“Niet voor niets onze digitale partner waar we op kunnen bouwen”

 

HB personeel

Site met custom functies

De opdracht van HB Personeel is om hun webomgeving overzichtelijk, gestructureerd en persoonlijk te maken. Een website die uitnodigt om contact te nemen. We hebben in het voorstadium van de samenwerking het geraamte en karakter bepaald. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met uitgebreide schetsen van de website structuur (wireframes), webdesigns en de daadwerkelijke webontwikkeling. Wanneer je de website van HB Personeel bezoekt zul je meteen zien dat er bovenaan toptaken worden getoond. Deze CTA (call to action) knoppen zijn duidelijk aanwezig en zijn essentieel om de bezoeker op de juiste manier van dienst te zijn. HB Personeel stelt zich persoonlijk op door middel van foto’s van haar werknemers. Zo weet je gelijk met wie je te maken hebt. De rustige en zakelijke uitstraling vormt het online visitekaartje van de organisatie en sluit volledig aan op het HB Personeel DNA-profiel. Van groot belang voor de website van HB Personeel is de vacaturemodule met het systeem voor vacatures en sollicitaties. Potentiële kandidaten kunnen zich hier inschrijven. Hiervoor heeft Convident een eigen recruitmenttechniek ontwikkeld, zodat dit snel en klantvriendelijk in eigen beheer gebruikt kan worden. Met deze koppeling worden er vacatures uit hun eigen systeem opgehaald.

De door Convident ontwikkelde website in WordPress CMS is volledig gericht op de toekomst, waarbij grenzeloze opties voor het toepassen van functionaliteiten, keuzemenu´s en modules centraal staan. “Convident is niet voor niets onze digitale partner waar we bij HB Personeel op kunnen bouwen.” Een zeer waardevolle samenwerking waar beide partijen trots op zijn!

Ook een website als HB Personeel?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Corlido

Defibrion

Defibrion
Online marketing Webshop

RevaMed