Haaer verlofregistratie

Verlofregistratie technieken

Convident heeft voor Haaer een verlofregistratie app ontwikkelt in Laravel, die structuur geeft aan organisaties. Werk je met 3 collega’s of met 100? Door de gebruiksvriendelijke interface is Haaer voor elke organisatie een uitkomst. Samen met onze projectmanager, heeft Convident een volledige branding van de Haaer uitingen gerealiseerd. Van de huisstijl, technische applicatie realisatie tot en met zoekmachine optimalisatie (SEO) & zoekmachine adverteren (SEA). Met de nadruk op de technische ontwikkeling binnen Laravel met koppeling naar een Ionic app.

Bezoek deze website / applicatie

Voor klein, midden en grote bedrijven & organisaties

Uren ingeven via de mobiele applicatie om uren door te sturen. Met het Haaer concept stappen we af van onoverzichtelijke mailtjes, losse briefjes, tijdrovende Excel bestanden of ingewikkelde software. Je nodigt gemakkelijk je collega’s of werknemers uit om gebruik te maken van Haaer. De online verlofregistratie software is voor iedere organisatie toegankelijk. Voor kleine en grote ondernemingen, winkeliers, bureaus, stichtingen of andere ondernemingen die registratie willen digitaliseren. Voor medewerkers met een vast of tijdelijke contract, flexibel, parttime of fulltime, alle opties zijn mogelijk.Met de online software van Haaer heeft elke organisatie inzicht in verlofuren en aanvragen. Dankzij de gebruiksvriendelijke applicatie hebben medewerkers altijd inzicht in hun verlofuren en kunnen ze een aanvraag doen wanneer het hun uitkomt. En voor leidinggevenden is er een overzichtelijk dashboard waarin ze alle benodigde gegevens tot hun beschikking hebben.

Haaer is tevens een succesvol concept van Convident. Heb je vragen over de Haaer applicatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Ook een type platform als Haaer? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Joexe ticketservice

Joexe ticketservice
Applicatie

1000 banenplan – Werk In Zicht

1000 banenplan – Werk In Zicht
Applicatie
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden