Flooren Advocatuur

Meedenken met de cliënt

Binnen het kantoor van Flooren Advocatuur bestaat ruime ervaring op het gebied van familierechtelijke procedures in de breedste zin van het woord. Binnen het personen- en familierecht worden onder andere zaken behandeld op de navolgende terreinen:

  • Echtscheiding
  • Alimentatie
  • Beëindiging samenwoning
  • Curatele / Bewind / Mentorschap
  • Verdeling Huwelijksgemeenschap
  • Naamswijziging
Bezoek deze website / applicatie

Resultaat gerichte aanpak

Flooren Advocatuur kenmerkt zich door hun op resultaat gerichte aanpak. Dit merkte we bij Convident al tijdens de eerste ontmoeting. Recht door zee! Dit betekent dat ze adviseren en bemiddelen, maar dat ze zeker zullen strijden als het moet. Daarbij onderscheid Flooren zich door hun persoonlijke betrokkenheid, waarbij de belangen op deskundige wijze worden behartigd. Met een frisse creatieve blik, hebben we getracht om de zakelijke kant van het bedrijf op een passende en kenmerkende manier te presenteren. Hier sluit hun website volledig op aan. Convident heeft tijdens de realisatie van de website plezierig contact gehad met o.a. Francine Flooren, advocaat en tevens eigenaresse.

Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Ook een type platform als Flooren advocatuur? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

1000 banenplan – Werk In Zicht

1000 banenplan – Werk In Zicht
Applicatie

Erfgoedpartners

Erfgoedpartners
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden