FEKO

Bevestigingsmateriaal voor de bouw

FEKO levert bevestigingsmateriaal op de Nederlandse markt aan de bouw en industrie. Convident heeft de FEKO webshop ontwikkelt in Magento. Na oplevering hebben we daarnaast een custom orderbeheersysteem in Laravel gebouwd. Door hun platte structuur zijn de bestuurslijnen kort en flexibel. Dit vertaalt zich ook naar onze wens om maatwerk in product en dienstverlening te leveren aan de klant, waar de maatwerk specialisten van Convident uitstekend op aansluiten. Aan FEKO klanten leveren ze uitsluitend A-merk producten. Convident ondersteunt FEKO al jaren met hun online communicatie uitingen. Wat is begonnen met een webshop in bevestigingsmateriaal op de Nederlandse markt aan de bouw en industrie, is later uitgebreid met een compleet orderbeheersysteem met koppelingen naar DPD, PostNL, transmission.

Bekijk de website / webshop

“Onze visie & kernwaarden sluiten aan bij de waarden die Convident heeft waargemaakt”

Feko

Essentiële gebruikerstandaarden

Door een unieke mix van fabrikanten en leveranciers biedt FEKO, naast een compleet assortiment, ook een ijzersterke prijs- /kwaliteitverhouding voor de bouw en industrie in Nederland. De webshop van FEKO zit daarom ook volop essentiële gebruikerstandaarden. Onderzoek en doelgroepanalyses hebben onder andere bijgedragen aan het bepalen van de menustructuur, het eerste blikveld, de webshop opbouw, het kleurengebruik en de call-to-action buttons. Dit is in eerste instantie vertaald naar uitgebreide wireframes en webdesigns. Met een tijdloos en verfrissend design hebben we de basis gelegd voor de realisatiefase in Magento. Na goedkeuring, zijn we begonnen met de bouw van de webomgeving. Het terug laten komen van de kernwaarden van FEKO is een belangrijke vereiste. Er is tevens gekozen voor een opbouw die uitnodigt om FEKO persoonlijk te benaderen. Vanuit content management systeem Magento hebben we een custom template ontwikkelt. Bij de werkzaamheden houden we bij Convident rekening met hoge webstandaarden in combinatie met gebruikersgemak en het uiterlijk van de shop omgeving.

Naast het succesvol realiseren van de webshop, kregen we een mooie vervolgopdracht voor het ontwikkelen van een maatwerk ordersysteem. Het ordersysteem is ontworpen in Figma en ontwikkelt in Laravel. Belangrijke koppelingen zijn custom gemaakt met DPD, PostNL en transmission.

Ook hierin staat gebruikersgemak en user veiligheid staat centraal. Om het gebruik te stimuleren, is de order voorziening gecombineerd met een aantrekkelijke layout, passende sfeer en duidelijke call to actions (CTA).

Ook een webshop & ordersysteem als FEKO?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

BCM Ouderenzorg

BCM Ouderenzorg
Intranet Webapplicatie Website

Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics
Online marketing Website

Holland Tyre

Holland Tyre
Webapplicatie Webshop