Erfgoedpartners

De provinciale steuninstelling van Groningen

Erfgoedpartners is de provinciale steuninstelling voor musea, molens, borgen, orgels, erfgoededucatie, archeologie en publiek in de provincie Groningen. Ze adviseren, organiseren platforms en cursussen, coördineren erfgoedtrajecten en ontwikkelen samenwerkingsprojecten over de gehele breedte van het erfgoedveld. Ze hebben ook een brede samenwerking met Convident! Van meerdere websites (design en bouw) tot en met nieuwe custom ontwikkelingen, hosting en onderhoud.

Bezoek deze website / applicatie

Korte communicatielijnen

Erfgoedpartners is een bedrijf dat erfgoedstukken ondersteunt en hierin een grote organisatie vormt.

Het is belangrijk om een duidelijke website neer te zetten om te laten weten waar Erfgoedpartners zich mee bezighoudt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de website een overzichtelijke uitstraling heeft. Door gebruik van de kleuren van de huisstijl is het een samenhangend geheel. 

In het menu kun je duidelijk de belangrijkste werkzaamheden van de organisatie zien. Zo hebben we een website gecreëerd die toegankelijk is voor iedereen en daarnaast de brede diensten van Erfgoedpartners goed uitlicht. 

Beide partijen zijn trots op de bereikte resultaten en zien de toekomstige samenwerking zeer positief tegemoet!

 

 

Ook een type platform als Erfgoedpartners? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

DigitaalhuisPlus

DigitaalhuisPlus
Website

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden