Energie Neutraal Noord Nederland

Sinds 2014 ondersteund door team Convident

Team Convident support duurzaamheid. Vele huishoudens kunnen een steentje bijdragen en het zien als een duurzame investering voor in de toekomst. We waren er al vroeg bij, het project is namelijk gestart in 2014!

Wereldwijd is er meer aandacht voor deze vorm van energie aangezien een wereld zonder schadelijke uitstoot voor iedereen het beste is. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen die het opwekken van energie aanzienlijk schoner kunnen maken en geen gebruik meer hoeven te maken van fossiele brandstoffen.”Wij zijn heel blij met de digitale inzet van Convident,” aldus initiatiefnemer Geert Veldhuis.

Meer over Energie Neutraal Noord Nederland

Geert Veldhuis – initiatiefnemer Energie Neutraal Noord Nederland: “Een persoonlijke aanpak om duurzaamheid onder de aandacht te brengen.”

Wat doet Convident?

  • Convident stelt zich vrijwillig beschikbaar als digitaal partner van Energie Neutraal Noord Nederland.

Jouw bijdrage?

Maar we kunnen het niet alleen! Wij roepen op aan bedrijven en ondernemers om samen met ons het verschil te maken en ook contact op te nemen met Energie Neutraal Noord Nederland. Dit kan rechtstreeks of via ons. Gebruik onze ervaring met Energie Neutraal Noord Nederland en raak enthousiast om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld.

Kennismaken

“Erg tevreden over de werkwijze, snelheid en adviezen van team Convident”

Doe mee, samen voor Energie Neutraal Noord Nederland!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis
Maatschappelijk

Stichting Carry On – Bullfrox

Stichting Carry On – Bullfrox
Maatschappelijk

Stichting Welmobiel

Stichting Welmobiel
Duurzaamheid