Enber

Duurzame energie transitie versnellen

Door duurzame energieprojecten te realiseren tracht Enber de duurzame-energietransitie te versnellen. Opdrachtgevers zijn ontwikkelaars, overheid, financiers en energiefondsen die Enber inzetten om projecten tot uitvoer te krijgen. In opdracht en met opdrachtgevers werkt Enber ideeën uit, maken financierbare plannen, dragen zorg voor financiering, benaderen de markt en zetten leningen en equity weg. Convident heeft met trots de website voor Enber ontwikkeld.

Bezoek deze website / applicatie

“Convident is echt betrokken, dat merk

je aan alles”

Black Friday

Faciliteren in de verschillende fasen

Initiatiefnemer van Enber is Bernard Stornebrink, oprichter en eigenaar van Corporate Match, een overname- en financieringsspecialist, waardoor sinds 2002 vele partijen succesvol bij elkaar zijn gebracht. Daarnaast voert hij met veel enthousiasme diverse bestuursfuncties uit. En het zal je niet verbazen: ook daar gaat het om samenbrengen, knopen doorhakken en realiseren. Kortom, een prachtig initiatief om met Convident onze bijdrage te kunnen en mogen leveren!

Maar ze versnellen ook door fondsmanagement, bemiddeling of projectleiderschap. Enber zorgt ervoor dat de verschillende betrokkenen hun eigen als ook het gezamenlijk belang gediend zien. En dat maakt tevens de kracht van de website van Enber!

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Bekijk duurzaamheidsprojecten.

Planet 3P0

Planet 3P0
Duurzaamheid
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden