Stichting EggRun

Motorrijders verrassen zieke patiënten

Een motortreffen om aansluitend opgedost met meegebrachte paasartikelen naar een instelling in de regio te rijden en de artikelen af te geven aan de op locatie betreffende patiënten en bewoners. EggRun staat voor transparantie en betrokkenheid. Daarom geven ze altijd openheid van zaken met betrekking tot het beleid en financiële positie. Een fantastisch doel waaraan Convident ieder jaar haar bijdrage levert. Zowel op de dag zelf, als met onze website dienstverlening. Zo heeft Convident de site van de EggRun ontwikkelt en in beheer.

Bekijk de website / webshop

“Er zijn weer honderden zieke kinderen blij gemaakt, daar doen we het voor”

eggrun

Een ware belevenis

De EggRun is een ware belevenis voor liefhebbers van motoren en het goed doel! Vanuit tientallen verschillende motorgroepen worden jaarlijks diverse instellingen bezocht. De bestuurders rijden naar één gekozen instelling in de regio om aanwezige patiëntjes te verassen.

EggRun oprichter Roel Kuper heeft na een geslaagde Revival in 2017 de hazenoren overgedragen aan Otto Huisman uit Roden. Meer dan tien jaar heeft Roel de perfecte organisatie in handen gehad en kwamen ‘de bikers’ uit het hele land om mee te rijden voor het goede doel en de zieke patiënten de dag van hun leven te bezorgen! Oud lijsttrekker van GroenLinks en voormalig wethouder van de gemeente Noordenveld Otto Huisman en trouw motorrijder (wel op drie wielen) neemt deze organisatie sindsdien in handen. We blijven ons met Convident inzetten voor de ondersteuning van dit prachtige initiatief!

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Bekijk maatschappelijke projecten.

Topsporter Jop van der Laan

Topsporter Jop van der Laan
Maatschappelijk

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis
Maatschappelijk

Stichting Semmy

Stichting Semmy
Maatschappelijk