Eems Dollard Regio (EDR)

Europese grensregio

De Eems Dollard Regio (EDR) is de noordelijkste Europese grensregio langs de Nederlands-Duitse grens en werd in 1977 opgericht. Het kantoor is gevestigd in Bad Nieuweschans. Het is uitgegroeid tot een Nederlands-Duits ontmoetingscentrum waar grensoverschrijdende bijeenkomsten en andere activiteiten plaatsvinden en talrijke grensoverschrijdende projecten op weg gebracht worden. Convident is gevraagd om doorlopend te ondersteunen op gebied van grafisch vormgeving, webdevelopment en online marketing. Een lange termijn samenwerking om continu iets te kunnen betekenen!

 

Bekijk de website / webshop

“Wat begon met een website, is uitgebreid naar diverse webomgevingen”

 

Feest

Platform met toekomst

EDR heeft als uitgangspunt een netwerk met toekomst te zijn. Convident heeft dit meegenomen en de WordPress CMS website ontwikkeld vanuit de slogan ‘Een platform met toekomst’. Deze hoofdwebsite van EDR is mede gericht op het betrekken van diverse sublabels, waaronder Arbeidsmarkt Noord, Bio-economie, GrensInfoPunt, INTERREG en Netzwerk+.

Door gebruik te maken van een visueel stappenplan en een tabbladensysteem, ziet de bezoeker overzichtelijk hoe het EDR proces werkt. Een effectieve en voorspoedige samenwerking met o.a. Florian Agterhuis van EDR, heeft geleid tot een treffend resultaat. En we staan niet stil. We zijn de inmiddels verschillende webomgevingen aan het doorontwikkelen en de online marketing draait op volle touren! 

Ook een type platform als EDR?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Webapplicatie

Restaurant de Betere Tijden

Restaurant de Betere Tijden
Online marketing Website