Eems Dollard Regio (EDR)

Europese grensregio

De Eems Dollard Regio (EDR) is de noordelijkste Europese grensregio langs de Nederlands-Duitse grens en werd in 1977 opgericht. Het kantoor is gevestigd in Bad Nieuweschans. Het is uitgegroeid tot een Nederlands-Duits ontmoetingscentrum waar grensoverschrijdende bijeenkomsten en andere activiteiten plaatsvinden en talrijke grensoverschrijdende projecten op weg gebracht worden. Met onze Convident vestiging in hartje Groningen, zijn we trots om voor deze partij zowel grafisch, webbouw en in de ondersteunende diensten iets moois te kunnen betekenen!

Bezoek deze website / applicatie

Platform met toekomst

EDR heeft als uitgangspunt een netwerk met toekomst te zijn. Convident heeft dit meegenomen en de website ontwikkeld vanuit de slogan ‘Een platform met toekomst’. Deze hoofdwebsite van EDR is mede gericht op het betrekken van diverse sublabels, waaronder Arbeidsmarkt Noord, Bio-economie, GrensInfoPunt, INTERREG en Netzwerk+.

Beide partijen zijn trots op het project en de samenwerking.

Door gebruik te maken van een visueel stappenplan en een tabbladensysteem, ziet de bezoeker overzichtelijk hoe het EDR proces werkt. Een effectieve en voorspoedige samenwerking met o.a. Florian Agterhuis van EDR, heeft geleid tot een treffend resultaat. 

Ook een type platform als EDR? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Corlido

KBC Keukens

© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden