Draad Advocaten

Scherp in juridische kwesties

Draad Advocaten staat voor de oplossing van juridische probleem. Door daadkrachtig en adequaat op te treden helpen ze je verder. De problemen van particulieren en ondernemers vragen ieder een eigen aanpak. Hierdoor kunnen ze op adequate wijze ondernemers en particulieren adviseren en bijstaan in juridische procedures. Samen met jou werken ze aan de beste oplossing. En dat heeft Convident weer op haar beurt digitaal voor Draad Advocaten gedaan!

Bezoek deze website / applicatie

Functionele opbouw

Draad Advocaten is een organisatie die professionaliteit en expertise hoog in het vaandel heeft staan. De website laat dit ook duidelijk zien. De verschillende doelgroepen worden gescheiden door een eigen kleurstelling. Zo is het voor de bezoeker gelijk duidelijk op welk deel van de website ze zich bevinden. Door een pay-off introductie te plaatsen op de teampagina blijft het persoonlijke karakter sterk aanwezig. De problemen van particulieren en ondernemers vragen ieder een eigen aanpak. In samenwerking met een reclamebureau heeft Convident samen met Draad Advocaten gekozen voor deze overzichtelijke indeling. Het plezierige onderlinge contact met o.a.Laurens Slinkman heeft daarin treffend bijgedragen aan een effectieve en resultaatgerichte samenwerking.

Ook een type platform als Draad Advocaten? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

HEM Meubel

HEM Meubel
Webshop

Hoormann

© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden