Digi-Taalhuis Plus

Ondersteuning voor jong & oud

Digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Waar een bepaalde technologie vandaag helemaal geaccepteerd is, kan het morgen weer achterhaald zijn. Mee kunnen komen in alle veranderingen kan een hele uitdaging zijn. Bibliotheken Noord Fryslân beseft dit en kwam met de vraag bij Convident om jong en oud in haar verzorgingsgebied digitaal te ondersteunen en te helpen. Hoe doen we dat? Samen met een strategisch marketeer, heeft Convident een volledige restyle van de uitingen gerealiseerd voor Digi-Taalhuis Plus. Van logo, visitekaartje, webomgeving tot en met zoekmachine optimalisatie en social media. Zoals we dat bij Convident zo mooi noemen: een totaaltraject!

Bezoek deze website / applicatie

“Convident vertaald onze Digi-Taal naar Programmeer-Taal”

Geletterdheid tot in de puntjes

Het Digi-Taalhuis Plus brengt alle initiatieven rondom Digitale Geletterdheid samen. Soms gaat het om cursussen, activiteiten en programmering die te maken hebben met het digitaal vaardiger maken van onze bezoekers. Dat kan zijn op het gebied van privacy, programmeren of het zoeken van informatie. Maar soms betekent het ook dat we met zogenaamde ‘makersplaatsen’ ruimte en materiaal beschikbaar stellen om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van ideeën.

Convident heeft de nieuwe huisstijl ontwikkelt. Daarnaast hebben we de wireframes en webdesigns in WordPress CMS opgezet naar een werkend prototype. Alle uitingen maken de totale online presentatie één samenhangend geheel richting de doelgroepen van Digi-Taalhuis Plus. Een overzichtelijke website, zeker gezien het aanbod naar alle vervschillende doelgroepen. Namens Digi-Taalhuis Plus zijn Ferenc Jacobs (Projectleider Digitale Geletterdheid) en strategisch partner Gerard Duursma lovend over de samenwerking. Alle betrokken partijen zijn trots op het eindresultaat!

 

Ook een webomgeving als Digi-Taalhuis Plus?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Corparis

Corparis
Website

Digi-Taalhuis Plus

Digi-Taalhuis Plus
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden