DigitaalhuisPlus

Digitale ondersteuning voor jong en oud

Digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Waar een bepaalde technologie vandaag helemaal geaccepteerd is, kan het morgen net zo goed weer achterhaald zijn. Mee kunnen komen in die veranderingen kan een hele uitdaging zijn. Bibliotheken Noord Fryslân beseft dit en kwam met de vraag bij Convident om jong en oud in haar verzorgingsgebied digitaal te ondersteunen en te helpen. Hoe doen we dat? Samen met projectmanager en aanspreekpunt Gerard Duursma, heeft Convident een volledige restyle van de uitingen gerealiseerd. Van logo, visitekaartje, website tot en met zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media. Een passend totaaltraject!

Bezoek deze website / applicatie

Geletterdheid tot in de puntjes

Het Digi-Taalhuis Plus brengt alle initiatieven rondom Digitale Geletterdheid samen. Soms gaat het om cursussen, activiteiten en programmering die te maken hebben met het digitaal vaardiger maken van onze bezoekers. Dat kan zijn op het gebied van privacy, programmeren of het zoeken van informatie. Maar soms betekent het ook dat we met zogenaamde ‘makersplaatsen’ ruimte en materiaal beschikbaar stellen om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van ideeën.

Convident heeft de huisstijl volledig ontwikkelt, van wireframes tot en met de webdesigns. Dit is vervolgens doorgevoerd op de website en maakt de online presentatie een samenhangend geheel. Een overzichtelijke website, zeker gezien het aanbod naar alle vervschillende doelgroepen. Namens DigitaalhuisPlus is Ferenc Jacobs (Projectleider Digitale Geletterdheid), over-all projectleider Gerard Duursma en Convident aanspreekpunt Rick Dreise zijn lovend over de samenwerking. Alle betrokken partijen zijn trots op het eindresultaat!

 

Ook een type platform als DigitaalhuisPlus? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

DigitaalhuisPlus

DigitaalhuisPlus
Website

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden