Defibrion

AED importeur Benelux en Frankrijk

Als exclusieve importeur voor de Benelux en Frankrijk is Defibrion gericht op het leveren, installeren en onderhouden van Heartsine AED’s. Er is een eigen team met servicemedewerkers aanwezig in zowel Nederland als België. Convident heeft voor Defibrion een nieuwe website ontworpen en gebouwd. Daarnaast speelt Convident een essentiële rol in de doorontwikkeling en we hebben adviserende rol op gebied van online marketing.

Bekijk de website / webshop

“Meer uitstraling, meer online rendement”

 

Mix tussen beleving en shop

Defibrion is dé AED- en BHV-expert. Eén loket voor producten, diensten en advies. Defibrion heeft het aanbod sinds een tijd uitgebreid met een volledig assortiment aan veiligheidsmiddelen, dit wordt aangeboden onder de naam van Deficare. Dit is een complete veiligheidsoplossing waarbij de veiligheidsmiddelen uit handen worden genomen. Convident heeft een tool ingebouwd waarbij er gemakkelijker een keuze gemaakt kan worden voor AED producten en deze tevens ook online besteld/betaald kunnen worden. We hebben daarvoor Middels een uitgebreid grafisch traject dat Convident heeft gerealiseerd o.b.v. de huisstijl van Defibrion, zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de webshop. Bezoekers kunnen door duidelijke CTA’s (call to actions), nu snel handelen. Een echte mix tussen beleving en de ingebouwde webshop.

Een waardevolle samenwerking gericht op de lange termijn, iets waar beide partijen trots op zijn!

Ook een type platform als Defibrion?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website

ARKY – AED Cabinets and Accessories

ARKY – AED Cabinets and Accessories
Online marketing Webshop

Pean Zeilschool en Pean Buiten

Pean Zeilschool en Pean Buiten
Online marketing Website
© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden