De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Donaties voor verblijf- en speelomgeving

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met donateurs projecten te financieren waarmee de verblijf- en speelomgeving van de patiënten en ouders wordt verbeterd, zoals familiefaciliteiten, onderzoek, kunst en cultuur, psychosociale ondersteuning, theater en muziekoptredens. Ook financieren zij medisch wetenschappelijk onderzoek. Convident helpt De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis met haar website vindbaarheid richting nieuwe donateurs. Met maandelijkse conversieoptimalisaties (SEO) doen onze marketeers werkzaamheden om online nog beter in de picture te staan. “We zijn er trots op dat we het communicatie team Barbara Baijens-Vrij en Eline Dols kunnen helpen met betere online campagnes,” aldus Rick Dreise van Convident.

Bekijk de website / webshop

Barbara Baijens-Vrij:”Als een kind wordt opgenomen in het ziekenhuis heeft dat grote impact. Het is ontzettend gaaf dat Convident samen met andere bedrijven de schouders eronder zet om ons te ondersteunen.”

Beatrix Kinderziekenhuis

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Als een kind wordt opgenomen in het ziekenhuis heeft dat grote impact. Niet alleen op het kind zelf, maar zeker ook op de ouders en broertjes en zusjes. Het hele leven staat op zijn kop. Het vertrouwde om hun heen valt weg en maakt plaats voor zorgen en onzekerheid.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis
Maatschappelijk

Stichting het Gehandicapte Kind – Samen naar School

Stichting het Gehandicapte Kind – Samen naar School
Maatschappelijk

Stichting EggRun

Stichting EggRun
Maatschappelijk