De Haan Special Equipment

Special Equipment in the spotlights

Convident heeft succesvol de nieuwe website voor De Haan Special Equipment ontwikkeld. In samenwerking met partner Puuridee is de website voor De Haan Special Equipment succesvol gerealiseerd. Een website met een smaakvol design waarop hun klanten eenvoudig een offerte op maat kunnen samenstellen en aanvragen. De website is zowel op de nationale als op de internationale markt gericht door een krachtige meertaligheidsmodule in Engels, Nederlands en Duits.

Bekijk de website / webshop

“Samenwerken met partners brengt fantastische resultaten”

De Haan

Een smaakvolle nieuwe website

Functionaliteit en een smaakvol design staan voorop in de klantvraag van De Haan Special Equipment. Het design is door Puuridee ontworpen, waarna Convident de technische realisatie heeft ingezet. Op de website staan de producten van De Haan SE centraal en kunnen klanten eenvoudig een samenstelling maken om vervolgens een offerte op maat aan te vragen. Deze producten kunnen op hun beurt weer naar wens gepersonaliseerd worden dankzij een eenvoudig keuzemenu per product.

De Haan Special Equipment levert wereldwijd hun producten. Dit alles doen zij vanuit Noord-Nederland. Om deze wereldwijde markt te bedienen is een website met een internationale uitstraling met verschillende taalopties van groot belang. Omdat het grootste gedeelte van de productie uit export bestaat, konden er naast de Nederlandse website geen Engelse en Duitse versie ontbreken. Daarnaast is er in de website rekening gehouden met maateenheden die per land kunnen verschillen. Zo kan er bijvoorbeeld eenvoudig geswitched worden tussen milimeters en inches. Hierdoor worden misverstanden (die kunnen ontstaan tijdens het omrekenen van de juiste maten) eenvoudig uit de weg gegaan.

Convident, Puuridee en De Haan Special Equipment zijn trots op de samenwerking en kijken uit naar toekomstige realisaties!

Ook een website als De Haan Special Equipment? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

De Bewindvoerster

De Bewindvoerster
Online marketing Website

KBC Keukens

KBC Keukens
Online marketing Website

Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics
Online marketing Website