De Bewindvoerster

Professionele aanpak

De Bewindvoerster heeft jarenlange ervaring in het op orde brengen en houden van geldzaken. Dit doen ze als professioneel bewindvoerder voor mensen die dit zelf niet (meer) kunnen of willen doen. Wachttijden voor een aanmelding kennen ze niet en je kan altijd snel bij De Bewindvoerster terecht voor een vrijblijvend gesprek. Deze kernmerken heeft Convident vertaald naar een nieuwe website. Convident heeft een volledige restyle van de website uitingen gerealiseerd. Van huisstijl implementatie, technische realisatie tot en met zoekmachine optimalisatie. Een mooie basis voor een duurzame samenwerking.

Bekijk de website / webshop

“In 3 overzichtelijke sprints zijn we tot het gewenste resultaat gekomen”

Bewindvoerster

Optimale presentatie voor cliënten

Een belangrijke vereiste om het project met De Bewindvoerster tot een succes te maken, is dat de route van de website volledig moet aansluiten bij de bedrijfsprocessen. Een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gebaseerd op traditionele normen en waarden. Ze ontzorgen de cliënt vanaf de eerste kennismaking tot en met het gewenste resultaat.

Zo is de stijl van het bedrijf doorvertaald naar de website. In de online communicatie uitingen maken we veel gebruik van tekst, sfeerbeelden en impressies. Zo bieden we een optimale presentatie voor potentiele cliënten om een duidelijk beeld te geven over de mogelijkheden van het bedrijf. En het belang van een goed overzicht is teruggekomen. Door korte communicatielijnen, de band die is ontstaan tijdens het eerste gesprek en het vertalen van alle kernwaarden van De Bewindvoerster, is het gelukt door een mooie overzichtelijke digitale presentatie te maken. En de online marketeers van Convident werken iedere maand doorlopend aan zoekmachine optimalisatie. Beide partijen zijn trots op de samenwerking en kijken uit naar het doorontwikkelen van het digitale visitekaartje.

 

Ook een website als De Bewindvoerster?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

BCM Ouderenzorg

BCM Ouderenzorg
Intranet Webapplicatie Website

De Haan Special Equipment

De Haan Special Equipment
Webshop

KBC Keukens

KBC Keukens
Online marketing Website