Creatieve Weg

Creatieve route

De Creatieve Weg zorgt voor een verhoging van marketingkansen van bedrijven. De weg begint met het inventariseren van alle verschillende marketingkanalen die ingezet kunnen worden. De weg wordt vervolgd door te onderzoeken welke kanalen passend zijn bij uw organisatie. De ondernemer en eigenaar achter Creatieve Weg, Ferrick van Dongen, pakt met enthousiasme samen marketinguitdagingen aan om omzetten te doen stijgen. Convident heeft samen met de Creatieve Weg hun nieuwe online route uitgestippeld.

 

Bezoek deze website / applicatie

Fris en doelgericht

De website die Convident heeft gerealiseerd voor Creatieve Weg is een overzichtelijke, maar ook frisse. De route staat centraal. Voordat we aan de opdracht zijn begonnen heeft het hele team achter de Creatieve Weg zelf creatieve ideeën aangedragen. Deze ideeën heeft Convident concreet vertaald in een designtraject. Vervolgens zijn we de creatieve webbouwfase ingegaan, waarbij de samenwerking in principe eindeloos doorgaat. Van grafische en technische doorontwikkeling, tot en met de hosting, het onderhoud en de vindbaarheid. Bij Convident hebben we vele ‘totaalklanten’, waarop we uiteraard trots zijn. Daar is de Creatieve Weg een treffend voorbeeld van!

Ook een type platform als Creatieve Weg? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

De weg van Ferrick

De ondernemer achter Creatieve Weg, Ferrick van Dongen, pakt met enthousiasme samen iedere marketinguitdaging aan om je omzet te doen stijgen. De middelen die optimaal ingezet worden zijn creatieve marketingideeën, een proactieve houding en het realiseren van samenwerkingen waar nodig. Samen met jou zorgt hij als meewerkend adviseur voor het behalen van de doelstellingen voor je organisatie. Het visualiseren van de weg laat duidelijk een pad zien en de stappen die Creatieve Weg maakt  tijdens het lopen van dit pad. De belangrijkste 4 stappen hebben we duidelijk naar voren gebracht en deze zijn makkelijk en snel te vinden.  

Projecten waar we trots op zijn.

1000 banenplan – Werk In Zicht

1000 banenplan – Werk In Zicht
Applicatie

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Applicatie
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden