Corparis

Sterk in wonen, welzijn en zorg

Corparis is een netwerkorganisatie met een stevige verankering in de sectoren Wonen, Welzijn en Zorg. Organisaties kunnen bij hen terecht als ze behoefte hebben aan kennis en kunde in hun vakgebied. Corparis biedt diensten waaronder detacheren, werving en selectie, interim-management, outplacement, coaching en trainingen en re-integratie 2e spoor. Convident is al jaren verbonden als digitaal partner van Corparis, met tot op de dag van vandaag de blik gericht op een langdurige online samenwerking. Wat begon als een eenvoudige website als online visitekaartje, is na een succesvolle periode uitgebreid naar een custom template website omgeving!

Bezoek deze website / applicatie

“Niet voor niets onze digitale partner waar

we op kunnen bouwen”

 

DNA & recruitmentsoftware

Corparis draagt bij aan een maatschappij waarin wonen, welzijn, zorg en overheid goed geregeld zijn. Dit doen ze door de inzet van een netwerk van professionals en het delen van kennis en ideeën. En kunnen organisaties hun klanten, bewoners, patiënten en cliënten het beste van dienst zijn. Convident dient het DNA profiel van Corparis online te bewaken en bij te sturen indien nodig.

De opdracht van Corparis is om hun webomgeving overzichtelijk, gestructureerd en persoonlijk te maken. Een website die uitnodigt om contact te nemen. We hebben in het voorstadium van de samenwerking het geraamte en karakter bepaald. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met uitgebreide schetsen van de website structuur (wireframes), webdesigns en de daadwerkelijke webontwikkeling. Wanneer je de website van Corparis bezoekt zul je meteen zien dat er bovenaan toptaken worden getoond. Deze CTA (call to action) knoppen zijn duidelijk aanwezig en zijn essentieel om de bezoeker op de juiste manier van dienst te zijn. Corparis stelt zich persoonlijk op door middel van de teampresentaties en foto’s van haar werknemers. Zo weet je gelijk met wie je te maken hebt. De rustige en zakelijke uitstraling vormt het online visitekaartje van de organisatie en sluit volledig aan op het Corparis DNA-profiel. Van groot belang voor de website van Corparis is de vacaturekoppeling met het interne systeem voor vacatures en sollicitaties. Potentiële kandidaten kunnen zich hier inschrijven. Hiervoor heeft Convident een eigen recruitmenttechniek ontwikkeld, zodat dit snel en klantvriendelijk in eigen beheer gebruikt kan worden. Met deze koppeling worden er vacatures uit hun eigen systeem opgehaald.

De door Convident ontwikkelde website in WordPress CMS is volledig gericht op de toekomst, waarbij grenzeloze opties voor het toepassen van functionaliteiten, keuzemenu´s en modules centraal staan. Een doorlopende en waardevolle samenwerking waar beide partijen trots op zijn!

Ook een website als Corparis?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Pean Zeilschool

Pean Zeilschool
Website

Homan Slapen

Homan Slapen
Webshop
© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden