Corlido

Inkoop en supply chain management

Corlido is een wereldwijde inkooporganisatie met 12 vestigingen wereldwijd. Corlido is actief in inkoop en supply chain management. Corlido verzorgt de operationele inkoop, magazijn, logistiek, administratieve en technische ondersteuning. Met een combinatie van inkoopexpertise, automatisering en serviceniveau biedt Corlido inkoopoplossingen aan.

 

Bezoek deze website / applicatie

Corlido heeft 5 expertises: inkoop uitbesteden, tail spend management, npr inkoop, factuur en leveranciersreductie en verlagen TCO. Convident heeft deze expertises uitgelicht op de website middels verschillend kleurgebruik, bezoekers krijgen in een duidelijk overzicht te zien wat Corlido kan betekenen. In de website hebben we een functie voor meertaligheid toegevoegd met de bekende wpml techniek, dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring. De focus bij de website ligt op de usability, middels nette code is de website geoptimaliseerd op snelheid. Met domain mapping is de website van Corlido ook op andere domeinnamen te vinden bv. .de en .com. Convident en Corlido zijn erg tevreden over het resultaat!

Ook een type platform als Corlido? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Pean Zeilschool

Pean Zeilschool
Website

1000 banenplan – Werk In Zicht

1000 banenplan – Werk In Zicht
Applicatie
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden