Box Lease

Breed leasepakket

Van shortlease, financial lease tot en met reguliere lease. Eenvoudig filteren op de prijs en voorwaarden die van belang zijn. Convident heeft de nieuwe website van Box Lease ontworpen en gebouwd. Inmiddels zijn er al veel verschillende aanbieders met diverse voorwaarden en prijzen waaruit bezoekers kunnen kiezen. En groeien, dat doet Box Lease. Ze willen leasen makkelijker en transparanter maken voor de consument. Daar sluit de website volledig op aan.

Bezoek deze website / applicatie

Lease presentatie

Box Lease wilde graag een website waar duidelijk werd wat voor verschillende type leaseopties men heeft, zonder het persoonlijke karakter uit het oog te verliezen. De wens was om de leasemogelijkheden specifieker uit te lichten, om de bezoeker mee te nemen in het Box Lease-plaatje. Hiervoor is gebruik gemaakt van passende fotografie en hoge kwaliteit afbeeldingen. We hebben de huisstijl aangehouden en toegepast in de nieuwe webdesigns, zoals het kleurgebruik uit het logo en de overige beeldmerken. Korte lijnen met eigenaar Floris Mulder van Box Lease maakten de totale realisatie erg goed mogelijk. De website dient kwaliteit uit te stralen. Door een gestructureerde online presentatie hebben we op het verzoek van de opdrachtgever een exclusieve stijl kunnen realiseren.

Ook een type platform als BOX Lease? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Wagenaar Dairy

Wagenaar Dairy
Website

Corlido

© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden