FC Groningen

Maatschappelijk verbinden

Convident heeft voor het skyboxen thema project bij FC Groningen de website van de Boeren-Box ontwikkelt. Niet alleen voor relaties maar ook voor speciale gelegenheden zoals vergaderingen, diners of borrels is de Boeren-Box een goede plek. Dit is de plek bij FC Groningen waar je je relaties helemaal in de watten kunt leggen. De skybox heeft een mooie bar, modern interieur en heerlijke zithoekjes om volop te kunnen genieten van de wedstrijden. Convident heeft al jaren een samenwerking met FC Groningen, waarin we onder andere actief zijn in de uitingen voor deze skybox. Voor ons staat het maatschappelijk verbinden voorop!

 

Bekijk de website / webshop

“Convident heeft onze thema lounge

online op de kaart gezet”

Rick Dreise en Geert Kuiper

Korte lijnen FC Groningen in de maatschappij

Voor deze thema box diende er een zakelijke maar vooral frisse website ontwikkeld te worden. Van huisstijl, wireframes, webdesigns, website realisatie tot en met de online marketing ondersteuning. De uitstraling van de lounge speelt samen met de ledenpresentatie een grote rol om Boeren-Box partners in de spotlights te zetten. Om het interieur goed naar voren te laten komen is er gekozen voor Google Business Street View. Dit houdt in dat je online (met virtual reality) in de skybox kan kijken. Deze foto’s hebben we laten maken door een gecertificeerde Google Business View fotograaf.

Convident heeft zich meerdere seizoenen als maatschappelijk sponsor van ICT uitingen verbonden aan FC Groningen. Daarin hebben we korte communicatielijnen met de marketing en communicatie mensen van de club en de skybox-bestuursleden. Maar ook weten we de mensen achter FC Groningen in de maatschappij snel te vinden. Weten wat er speelt, dat zijn cruciale keywords waarop Convident de uitingen telkens dient bij te sturen. Dat zorgt direct of indirect voor meer conversie op de website van de businessclub.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Bekijk maatschappelijke projecten.

Stichting EggRun

Stichting EggRun
Maatschappelijk

Stichting Semmy

Stichting Semmy
Maatschappelijk

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis
Maatschappelijk