FC Groningen

Unieke netwerklocatie

De Boeren-Box bij FC Groningen is een plek waar je je relaties helemaal in de watten kunt leggen. De thuiswedstrijden van FC Groningen zijn een perfecte gelegenheid. Niet alleen voor relaties maar ook voor speciale gelegenheden zoals vergaderingen, diners of borrels is de Boeren-Box een goede plek. De skybox heeft een mooie bar, modern interieur en heerlijke zithoekjes om volop te kunnen genieten van de wedstrijden. Convident heeft al jaren een mooie samenwerking met FC Groningen, waarin we onder andere actief zijn in de uitingen voor deze skybox.

Bezoek deze website / applicatie

Skylounge

Van design, logo, webbouw tot en met onderhoud en marketingondersteuning. Voor de skybox diende er een zakelijke maar vooral frisse website ontwikkeld te worden. Het interieur speelde samen met de ledenpresentatie een grote rol om deelnemers van de box extra in de spotlight te zetten. Om het interieur goed naar voren te laten komen is er gekozen voor Google Business Street View. Dit houdt in dat je online (met virtual reality) in de skybox kan kijken. Deze foto’s hebben we laten maken door een gecertificeerde Google Business View fotograaf. Convident heeft zich meerdere seizoenen als sponsor verbonden aan FC Groningen. Daarin hebben we altijd goed contact met Robbert Klaver, Geert Kuiper en de skybox-bestuursleden. Weten wat er speelt, dat zijn cruciale keywords waarop Convident telkens doorlopend op dient in te springen. Dat zorgt direct of indirect voor meer conversie op de online platformen van de businessclubs.

Ook een type platform als Boeren-Box FC Groningen? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Corparis

Corparis
ApplicatieWebsite

Joexe ticketservice

Joexe ticketservice
Applicatie
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden