BCM Ouderenzorg

100% samenwerking

Ouderen verdienen een fijne en veilige woonomgeving. Ouderen die langdurige en/of intensieve zorg nodig hebben, verdienen een fijne en veilige woonomgeving. Een omgeving waar zij zich thuis voelen en zoveel mogelijk het leven kunnen leiden waar zij zich prettig bij voelen. Convident ondersteunt BCM Ouderenzorg met hun online communicatie uitingen.

Bezoek deze website / applicatie

Tijdloos en verfrissend

Het terug laten komen van de kernwaarden van BCM Ouderenzorg is op elke pagina een belangrijke vereiste. Er is tevens gekozen voor een opbouw die uitnodigt om BCM Ouderenzorg te benaderen.

Bij de werkzaamheden houden we bij Convident altijd rekening met hoge webstandaarden in combinatie met gebruikersgemak en het uiterlijk van de website. De informatie wordt gecombineerd met sfeerbeelden en call to actions (CTA). Met een tijdloos en verfrissend design hebben we de basis gelegd voor de samenwerking met BCM Ouderenzorg.

Ook een type platform als BCM Ouderenzorg? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance
Website

Pean Zeilschool

Pean Zeilschool
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden