Baderie Assen

Puur topmerken

Een badkamer kan men overal kopen want er zijn tegenwoordig volop aanbieders. Toch is er genoeg reden om voor een onderneming te kiezen die bij Baderie is aangesloten. Baderie beschikt over een grote hoeveelheid topmerken en fraaie accessoires, maar dit geeft niet alleen de doorslag voor de specialisten uit Assen. De vakkennis, passie en inlevingsvermogen maken deze onderneming juist erg bijzonder. Dat is ook één van de redenen waarom Convident trots is op de samenwerking met Baderie Assen.

Bezoek deze website / applicatie

Kwalitatieve samenwerking

De Baderie-klant zoekt een mooie en functionele badkamer met zo min mogelijk onderhoud. Door uitgekiende ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige materialen te gebruiken heeft de badkamer een lange levensduur is mede daardoor ook levensloopbestendig. Hier heeft Convident vanaf de ontwerpfase volop rekening mee gehouden. Baderie Assen wil vooral duidelijk hun services naar voren laten komen. Door duidelijk call-to-actions toe te voegen wordt de bezoeker geleid naar het aanvragen van een adviesgesprek. Het resultaat, in samenwerking met Henk en Simon van Baderie Assen, mag er zijn!

 

Ook een type platform als Baderie Assen? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Joexe ticketservice

Joexe ticketservice
Applicatie

DigitaalhuisPlus

DigitaalhuisPlus
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden