ARKY – AED Cabinets and Accessories

Wereldwijd tienduizenden AED’s

ARKY is een fabrikant die AED wandkasten en andere AED accessoires levert aan tienduizenden mensen wereldwijd. De wandkasten voor AED’s van het merk ARKY zijn al sinds 2008 in meer dan 30 landen beschikbaar. Het merk zorgt ervoor dat AED’s overal en altijd onder elke conditie geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de vindbaarheid en mobiliteit van AED’s vergroot worden met de accessoires die ze leveren. Ze stellen dat het veilig opbergen van een AED minstens zo belangrijk is als de defibrillator zelf. Aan Convident de taak om het product succesvol online aan de man te brengen. Met fantastische resultaten als gevolg!

Bekijk de website / webshop

“Extreem licht en duurzame AED wandkasten, alle merken AED’s passen in een wandkast van ARKY”

Arky-website

AED product showcase

Voor ARKY hebben we een volledig online traject doorlopen. Van concepting, wireframes, webdesign en de technische realisatie met webhosting en onderhoud. We hebben de ARKY website met product showcase gebouwd in WordPress + Woocommerce. Het merk ARKY levert zowel wandkasten voor binnen en voor buiten. Het is belangrijk dat bezoekers online requests kunnen aanmaken voor de producten. Voor binnen heeft het merk metalen kasten ontwikkelt van hoge kwaliteit. Doordat de kasten van aluminium zijn, zijn ze extreem licht en duurzaam. Deze USP’s heeft Convident vertaald en duidelijk meegenomen in de presentatie. Voor buiten heeft ARKY twee varianten beschikbaar. Beide varianten zijn gemaakt van hoge kwaliteit High Impact Polystyreen (HIPS) en zijn 100% water- en stofbestendig.

De AED kan in deze kasten veilig worden opgeborgen in verschillende weersomstandigheden zoals hitte, regen, sneeuw en vorst. Het merk ARKY levert degelijke AED wandkasten en dit komt dan ook volledig tot uiting in de website met showcase module. Elke AED zal in een ARKY wandkast passen. Bovendien is het merk al jaren op de markt en heeft dus ervaring met het beschermen van AED’s zodat deze altijd en overal kunnen werken. Beide partijen zijn trots op de lange termijn samenwerking en hopen nog jaren succesvol online te kunnen opereren.

Ook een website met showcase als ARKY?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop

Defibrion

Defibrion
Online marketing Webshop

Everwin Nederland

Everwin Nederland
Online marketing Webshop