Anker Crew Insurance

Maritieme expertise

Als bemanningsverzekeraar verzekert Anker al ruim 110 jaar bemanningsleden in dienst van maritieme werkgevers. Anker biedt maritieme werkgevers verzekeringsoplossingen op de terreinen ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en ongevallen. Convident heeft meerdere websites voor Anker gerealiseerd. Van wireframes, webdesigns, website realisaties (multi language) tot en met de doorontwikkeling. We kregen in eerste instantie de opdracht om een webomgeving te bouwen waarin Anker de mens en de organisatie tot zijn recht komen. Daarvoor hebben we een custom template ontwikkelt in WordPress CMS. ​Het was meteen het startsein om meerdere projecten samen op te pakken. Een samenwerking waar beide partijen graag op door bouwen!

Bekijk de website / webshop

“Meerdere sites naar volle tevredenheid laten ontwerpen en ontwikkelen”

Anker

Oplossingen om te bouwen

De organisatie biedt verzekeringsoplossingen voor medische kosten, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Daarnaast worden aanvullend verzekeringsoplossingen voor zakelijke reizen, collectieve ongevallen en Private Health Care aangeboden. Het Anker Crew Insurance platform, ontworpen en ontwikkeld door Convident, is volledig afgestemd op de persoonlijke maatwerkoplossingen van de organisatie. De focus van de website ligt op de usability, middels (custom) geschreven code is de website volledig geoptimaliseerd.

In de website hebben we tevens een functie voor meertaligheid toegevoegd met WPML techniek, dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Door korte communicatielijnen, hebben we passende sites voor de organisatie kunnen realiseren. En we blijven uiteraard doorontwikkelen!

Ook een website als Anker Crew Insurance?

Ga met ons in gesprek.

Projecten waar we trots op zijn

De Haan Special Equipment

De Haan Special Equipment
Webshop

De Bewindvoerster

De Bewindvoerster
Online marketing Website

Holland Tyre

Holland Tyre
Webapplicatie Webshop