Accountselect

Bemiddeling van financials

Accountselect is gespecialiseerd in de bemiddeling van financials: accountants, fiscalisten en financiële professionals. Hun specialistische kennis van de branche én de verschillende vakgebieden, maakt het een ideale partner die zich onderscheidt. Convident heeft voor Accountselect de website ontworpen en vervolgens gebouwd in WordPress CMS. Hiermee kunnen de mensen van Accountselect optimaal handelen door content gerelateerde veranderingen snel aan te passen.

Bezoek deze website / applicatie

Effectief gebruikersgemak

Van kandidaten, opdrachtgevers tot en met het presenteren van vacatures. De website van Accountselect voldoet aan hoge webstandaarden en meerdere specifieke plugin technieken die de backend van de website erg gebruiksvriendelijk voor de opdrachtgever maakt. Dit was vooraf één van de belangrijkste speerpunten; de vindbaarheid in combinatie met effectief gebruikersgemak. Zowel voor de bezoekers als voor de mensen van Accountselect.

Beide partijen zetten in op de lange termijn. Een perfect voorbeeld van een succesvolle samenwerking op afstand waar we bij Convident trots op zijn!

,

Ook een type platform als Accountselect? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Pean Zeilschool

Pean Zeilschool
Website

Draad Advocaten

Draad Advocaten
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden