1000 banenplan

Altijd ‘Werk In Zicht’

De aardbevingsschade veroorzaakt veel vraag naar bouw- of herstelwerk. Convident heeft de opdracht gekregen om voor 1000 banenplan een webapplicatie te ontwikkelen die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Een makkelijke en overzichtelijke ingave voor gemeenten en deelnemers stond centraal tijdens de realisatie van het systeem. Onze programmeurs hebben dit dan ook volledig custom ontwikkelt in Laravel. Het uiteindelijke doel is dat bewoners en ondernemers uit het gebied profiteren van de kansen die hierdoor ontstaan. Op het gebied van maatwerk ICT oplossingen speelt Convident hier een belangrijke rol in.

Bekijk de website / webshop

“Trots op de webapplicatie waarin werkgevers en werknemers elkaar weten te vinden”

 

user experience

Versnelling in opleiden

De vraag naar personeel is groter dan het aanbod. En dat houdt de komende jaren aan. Waar vind je dan nog vaklieden? De partners van het 1000-banenplan zorgen daarom voor een versnelling in het opleiden van de juiste personen. Dit gebeurt in samenwerking met (praktijk)opleiders en werkgevers. Zo staan vakmensen klaar om het werk uit te voeren.

Tijdens de realisatie van de webapplicatie heeft Convident rekening gehouden met de ingave voor gemeenten van deelnemers in het systeem. Ook de ingebouwde rechten die beschermen wat gebruikers mogen inzien is essentieel voor het gebruik van het platform. Er gaat een automatische mail uit het systeem voor reminders en er is aandacht besteed aan de inlog voor educatie instanties. Ze kunnen specifiek de voortgang monitoren en doorgeven van hun eigen deelnemers. De voordelen van 1000-banenplan op een rij:

  • Kansrijke initiatieven vergoed
  • Voor bouw, techniek en kansrijke sectoren
  • Eén regionale aanbestedingskalender
  • Werkgever bepaalt de werkplek(ken)
  • Versnelling van maatwerkscholing
  • Betaalbaar nieuw personeel werven
  • Social Return
  • Kansrijkberoep.nl

Beide partijen zijn trots op de webapplicatie waarin werkgevers en werknemers elkaar weten te vinden. Een doorlopende en waardevolle samenwerking waar Convident en de Gemeente Groningen trots op zijn!

Ook een webapplicatie als 1000 banenplan?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics
Online marketing Website

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website

Verwijsgids

Verwijsgids
Webapplicatie