1000 banenplan – Werk In Zicht

Custom applicatie gemeente Groningen

De aardbevingsschade veroorzaakt veel vraag naar bouw- of herstelwerk. Convident heeft de opdracht gekregen om voor 1000 banenplan een applicatie te ontwikkelen die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Een makkelijke en overzichtelijke ingave voor gemeenten en deelnemers stond centraal tijdens de realisatie van het systeem. Onze programmeurs hebben dit dan ook volledig custom ontwikkelt in Laravel. Het uiteindelijke doel is dat bewoners en ondernemers uit het gebied profiteren van de kansen die hierdoor ontstaan. Op het gebied van custom ICT oplossingen heeft Convident hier een belangrijke in rol gespeeld.

Bezoek deze website / applicatie
user experience

Versnelling in het opleiden van personen

De vraag naar personeel is groter dan het aanbod. En dat houdt de komende jaren aan. Waar vind je dan nog vaklieden? De partners van het 1000-banenplan zorgen daarom voor een versnelling in het opleiden van de juiste personen. Dit gebeurt in samenwerking met (praktijk)opleiders en werkgevers. Zo staan vakmensen klaar om het werk uit te voeren. Tijdens de realisatie van het systeem heeft Convident rekening gehouden met de ingave voor gemeenten van deelnemers in het systeem. Ook de ingebouwde rechten die beschermen wat gebruikers mogen inzien is essentieel voor het gebruik van het platform. Er gaat een automatische mail uit het systeem voor reminders en er is aandacht besteed aan de inlog voor educatie instanties. Ze kunnen specifiek de voortgang monitoren en doorgeven van hun eigen deelnemers.

Ook een type platform als 1000 banenplan? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Joexe ticketservice

Joexe ticketservice
Applicatie

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Applicatie
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden