100% Groningen

100% samenwerking

Burgers worden steeds mondiger, zelfredzaam en creatiever in het vinden van hun eigen oplossingen. De huidige samenleving beweegt snel en mensen bevinden zich veelal online. Het internet biedt die mogelijkheid.

100% Groningen wil met deze denk- en werkwijze een bijdrage leveren aan vernieuwing in de Groningse politiek en in Nederland. Ze vinden dat het hoog tijd wordt om de politiek te moderniseren en daarin speelt de samenwerking met Convident een grote rol.

Bezoek deze website / applicatie

Tijdloos en verfrissend

Het terug laten komen van de kernwaarden van 100% Groningen is op elke pagina een belangrijke vereiste. Er is tevens gekozen voor een opbouw die uitnodigt om 100% Groningen te benaderen.

Bij de werkzaamheden houden we bij Convident altijd rekening met hoge webstandaarden in combinatie met gebruikersgemak en het uiterlijk van de website. De informatie wordt gecombineerd met sfeerbeelden en call to actions (CTA). Met een tijdloos en verfrissend design hebben we de basis gelegd voor de samenwerking met 100% Groningen.

Ook een type platform als 100% Groningen? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Accountselect

Accountselect
Website

Jeugdbescherming Gelderland

Jeugdbescherming Gelderland
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden