Overstappen met je website, webshop of online marketing naar Convident

Overstappen naar Convident met jouw bestaande WordPress website, webshop of online marketing campagnes is geen probleem. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen. Met onze gratis overstapservice zorgen we ervoor dat je digitale kanalen soepel doorlopen. Zo kun jij snel weer door met je werkzaamheden, wij regelen de rest.

Kun je zomaar overstappen naar een ander internetbureau zoals Convident? Jazeker, zo lang het CMS (websysteem) maar WordPress is! Of WordPress mag gaan worden zodra je naar ons overstapt.

Voor ons is het logisch dat je bij een nieuwe samenwerking niet meteen nadenkt over hoe het gaat als de samenwerking stopt. Toch is het prettig om daar vooraf contractueel duidelijkheid over te hebben. Wat gebeurt er met je hostingspakket, onderhoudspakket, online marketing campagnes of simpelweg je toekomstige website ontwikkelingen? In de praktijk blijkt dat er nog veel onduidelijk blijkt als je wilt overstappen naar een ander internetbureau. Met vertraging, downtime, extra kosten en veel geregel als gevolg. Bijvoorbeeld door eigendomsrechten of contracten met afkoopsommen. Vervelende verrassingen waar je niet op zit te wachten dus. Onze support medewerkers nemen dit stuk graag voor je uit handen.

Waar je op moet letten bij een overstap?

Opzeggen bij je huidige webbouwer of online marketing partner levert niet altijd een prettig gesprek op. We krijgen dan ook regelmatig de vraag: “Kunnen jullie het overstappen volledig voor ons regelen?”. Het antwoord is simpel. Ja, maar voor sommige zaken (bijvoorbeeld belangrijke inlog gegevens e.d.) zijn we jou alsnog nodig. Wij proberen je hierin zo veel mogelijk te ontzien. Want een website met WordPress inlog en toegang tot de server omgeving kunnen we geruisloos overnemen. Maar er zijn meer zaken waar je aan moet denken, zoals heb je lopende contracten? Is de broncode van je website vrij beschikbaar? Dat hangt o.a. af van open source of closed source CMS en de afspraken die je hebt met je internetbureau. Vraag het aan je partner of aan ons. En heb je toegang tot alle online marketing campagnes? Alle onderdelen van je website of webshop allemaal bij een andere partij liggen. Het is dus slim om zelf in kaart te brengen waar je contracten lopen en tot wanneer. We weten dat dat best complex kan zijn. Daarom helpt Convident je graag bij het in kaart brengen van alle onderdelen.

Open samenwerken met Convident

Veel digital agencies binden hun klanten met langetermijncontracten. Dat geeft een bureau financiële zekerheid, maar die zekerheid verdienen wij liever op basis van vertrouwen. Daarom bieden wij altijd transparate projectprijzen, geven we simpelweg vooraf de urenindicatie om een fix uit te voeren, bieden we vaste jaarlijkse hosting- en onderhoudspakketten en online marketing campagnes voor minimaal 6 maanden. Bij Convident binden we onze klanten niet met commerciële constructies, maar gewoon door eerlijk en transparant goed werk te leveren. Bij ons ben je als klant dus vrij in je keuzes. Dit begint al bij het Open Source systeem WordPress, waarin je op ieder moment (en met welke partij dan ook) alle kanten op kan. Alles wat wij maken is open source, je krijgt alle rechten en kunt dus altijd makkelijk overstappen. Wij hopen natuurlijk dat je jarenlang een trouwe klant bent en blijft bij Convident, maar wij zijn aan zet.

Vraag onze gratis overstapservice aan

Via de onderstaande button op deze pagina kun je contact met ons opnemen en onze gratis overstapservice aanvragen. Denk je erover om met je (nieuwe) website, webshop of online marketing campagne (SEO, SEA, Social) over te stappen naar Convident? Wij helpen je graag vrijblijvend met het in kaart brengen van je huidige afspraken. Zo weet je snel hoe en wanneer je soepel kunt overstappen.

Contact voor overstappen Direct support