Niels, Jasper en Kars: de nieuwe webdevelopers en online marketeer

Niels en Jasper gaan het Convident team versterken op het gebied van webdevelopment. Als voornamelijk front-end developer gaat Niels aan de slag met mooie projecten binnen Convident. Jasper versterkt het team als front- en back-end developer. Kars past zijn kennis en expertise toe als online marketeer.

Niels

Onze eerste nieuwe aanwinst Niels stelt zich graag even voor: ‘Hey, ik ben Niels van Grondelle, 23 jaar en woonachtig in Groningen. Mensen beschrijven mij vaak als hardwerkend, sociaal, leergierig en behulpzaam. Voordat ik aan het hbo begon, heb ik een mbo opleiding gevolgd: Mediavormgeving. Tijdens mijn laatste stage voor deze opleiding kwam ik erachter hoe interessant en leuk (web)design kan zijn. Daarom wist ik dat ik meer wilde leren en door moest groeien door het halen van een hbo diploma.’

Doorgroeien op het hbo

‘Op het hbo heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van vormgeving, vooral op het gebied van theorie. Toen ik bij Convident solliciteerde als stagiair boden ze precies aan wat ik graag wil leren. Daarom ben ik vol enthousiasme begonnen met mijn stage. In mijn eerste weken heb ik al enorm veel geleerd en met veel klanten mogen werken.’

Kars

Tot slot stellen we onze online marketeer aan je voor: ‘Ik ben Kars, 23 jaar en kom uit Sint Jacobiparochie, een dorpje in de buurt van Leeuwarden. Als vierdejaars student Commerciële Economie, aan de NHL Stenden, ben ik recentelijk begonnen aan mijn afstudeerstage bij Convident. Tijdens mijn vorige opleiding, Marketing en Communicatie, ontdekte ik mijn passie voor online marketing.’

Passie online marketing

‘Mijn kennis op het gebied van online marketing heb ik onder andere verzameld door mijn eigen onderneming met verschillende webshops. Wegens tijdgebrek door mijn opleiding en bijbaan heb ik uiteindelijk besloten mijn onderneming te beëindigen. De passie voor online marketing is echter altijd gebleven. Daarom ben ik eind vorig jaar op zoek gegaan naar een afstudeeropdracht in online marketing. Deze opdracht heb ik gevonden bij Convident.’

Aan de slag

‘Tijdens mijn stage zal ik mij voornamelijk bezighouden met de verlofapp Haaer. Mijn afstudeerscriptie richt zich op het ontwikkelen van een marketingstrategie voor deze app. Wellicht zul je hier binnenkort meer over horen!’

We zijn bij Convident erg blij met de versterking van ons team en kijken uit naar de samenwerking!