Online marketing Zwolle

Wij helpen je graag verder met online marketing Zwolle. Word beter vindbaar in de grotere zoekmachines!

app-laten-maken-zwolle

De bevindingen van het zoekwoordenonderzoek worden meegenomen in het kennismakingsgesprek. Daarnaast wordt gekeken of de content op jouw website of webshop overeenkomt met de gevonden zoektermen uit het onderzoek. Jouw content moet namelijk aansluiten op de zoektermen waar jouw doelgroep(en) op zoekt. Tot slot, neemt de webdevelopmentafdeling van Convident jouw website/webshop onder de loep. Onze technische jongens weten precies wat nodig is voor een sterke website/webshop op technisch gebied. Zij kunnen snel en gemakkelijk bepalen hoe jouw website/webshop is opgebouwd en zien of er nog eventuele verbeterpunten zijn.

Wil jij ook stijgen met je website of webshop in de organische zoekresultaten van Google? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Laat één van onze online marketeers een gratis SEA-scan uitvoeren

Bovendien maken onze linkbuilding-experts gebruik van verschillende tools om ervoor te zorgen dat links naar jouw content alleen worden geplaatst op websites met een hoge waarde. De gebruikte tools analyseren bijvoorbeeld de autoriteit, de spamscore en de relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Zo zorgen wij ervoor dat relevante links worden geplaatst op blogs, artikelen of partnerpagina’s. Tot slot resulteert linkbuilding bij Convident in een natuurlijk linkprofiel. Google waardeert een natuurlijk linkprofiel en zal deze hoger ranken in de organische zoekresultaten. Een natuurlijk linkprofiel wordt door ons gerealiseerd door gedurende de maand geleidelijk aan links te plaatsen naar jouw website of webshop. Kom meer te weten over linkbuilding!

Kan jouw website of webshop een sterker linkprofiel gebruiken? Neem gerust contact met ons op, onze online marketeers staan je graag te woord.

Remarketing

Bij remarketing draait het om het terughalen van consumenten die jouw website of webshop hebben bezocht, maar hier geen actie hebben uitgevoerd. Het is erg frustrerend als je merkt dat gebruikers jouw website bezoeken maar geen conversie uitvoeren. Bij remarketing kan je zeer gerichte advertenties tonen aan deze groep consumenten. Zij hebben jouw website of webshop al bezocht en gekeken naar producten of diensten. Dit betekent dat zij in enige vorm geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Bij Convident kunnen we gerichte remarketing campagnes opzetten. Zo zorgen wij ervoor dat alleen de relevante en juiste gebruikers worden getarget voor een remarketing campagne.

Benieuwd naar de mogelijkheden van remarketing voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op om te kijken voor jouw business.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Wietske Kerkstra

Doubble U

Door Convident wordt je website dividend. Naast een goede sfeer en een duidelijke projectplanning, geven ze je ook nog een fantastisch eindproduct. In 3 sprints stond onze website live, aanrader!

dit is een afbeelding van convident

Francine Flooren

Flooren Advocatuur

Convident is zeer klantgericht en creatief bij de ontwikkeling van onze website en onze online marketing campagnes. Flexibiliteit was van groot belang en dat hebben ze uitstekend getoond. Heel erg fijn dat het team van Convident hier naadloos op aansluit.

Wij werken voor.

Convi-media.

Florian: van stagiair naar medewerker

Vanaf heden begint onze, als stagiair binnengekomen, Florian aan het tweede hoofdstuk...

Lees bericht

Je Google posities verbeteren met een content gap analyse

Content is king, daarom is het uitvoeren van een content gap analyse...

Lees bericht

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Awards.