Online marketing Zwolle

Zoek je een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Zwolle? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd online marketingbureau dat zich richt op diverse diensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als jouw doel is om beter gevonden te worden in zoekmachines, staan wij klaar om je te ondersteunen!

 

Wij zijn een full-service online marketingbureau dat alle aspecten van online marketing voor jou uit handen kan nemen. Onze deskundige online marketeers hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in social media marketing, display advertising, remarketing en Google Shopping.

Bij Convident geloven we dat een succesvolle samenwerking altijd begint met een duidelijk plan. Daarom starten we elk online marketingtraject met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we jouw bedrijf en formuleren we een plan van aanpak. We stellen samen doelstellingen op om te bepalen welke stappen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Met deze werkwijze hebben we al vele grote en kleine merken geholpen bij het behalen van online succes.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), is een cruciaal onderdeel van online marketing. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om je website of webshop hoog te laten ranken in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. De organische zoekresultaten worden weergegeven onder de betaalde advertenties wanneer gebruikers naar bepaalde zoekwoorden zoeken. Door goed vindbaar te zijn in de organische resultaten, kun je gratis verkeer naar je website genereren.

Bij Convident starten we elk SEO-traject met een grondig zoekwoordenonderzoek. Dit onderzoek is essentieel om te achterhalen welke zoektermen relevant zijn voor jouw bedrijf en waar jouw doelgroep naar zoekt. Onze online marketeers analyseren niet alleen het zoekvolume van deze zoektermen, maar ook de concurrentie op deze termen.

img-50 img-fifty

De bevindingen van het zoekwoordenonderzoek worden meegenomen in het kennismakingsgesprek. Daarnaast wordt gekeken of de content op jouw website of webshop overeenkomt met de gevonden zoektermen uit het onderzoek. Jouw content moet namelijk aansluiten op de zoektermen waar jouw doelgroep(en) op zoekt. Tot slot, neemt de webdevelopmentafdeling van Convident jouw website/webshop onder de loep. Onze technische jongens weten precies wat nodig is voor een sterke website/webshop op technisch gebied. Zij kunnen snel en gemakkelijk bepalen hoe jouw website/webshop is opgebouwd en zien of er nog eventuele verbeterpunten zijn.

Wil jij ook stijgen met je website of webshop in de organische zoekresultaten van Google? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Vraag een gratis SEO consult aan.

Ben je benieuwd naar de online status van jouw bedrijf en wil je graag helder inzicht krijgen? Maak dan gebruik van ons gratis SEO-consult en laat onze experts je waardevol advies geven!

Zoekmachine adverteren Zwolle

Zoekmachine adverteren (SEA) is de praktijk waarbij je hoge posities wilt behalen voor jouw website of webshop in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO), wordt bij zoekmachine adverteren een toppositie bereikt door te betalen aan de zoekmachine. Bij zoekmachine adverteren maak je advertenties die worden weergegeven in de betaalde zoekresultaten. Deze betaalde zoekresultaten worden boven de organische zoekresultaten op de zoekresultatenpagina (SERP) getoond wanneer gebruikers hiernaar zoeken. Omdat ondernemers betalen voor het plaatsen van advertentiecampagnes, is het belangrijk om een goed uitgewerkt plan te hebben.

Bij Convident beginnen we het SEA-proces op een vergelijkbare manier als bij SEO, namelijk met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Dit onderzoek helpt ons om de zoektermen te bepalen die relevant zijn voor jouw doelgroep en jouw bedrijf. De gegevens en inzichten die we verkrijgen uit het zoekwoordenonderzoek worden vervolgens gebruikt om gerichte advertentiecampagnes op te zetten. Onze online marketeers zorgen ervoor dat de zoekwoorden waar jouw doelgroep naar zoekt, terugkomen in jouw advertenties en dus worden getoond aan potentiële klanten.

Bovendien vinden we bij Convident dat ondernemers altijd zelf de controle moeten behouden over hun advertentiecampagnes en budgetten. Daarom ontvang je aan het einde van elke maand een overzicht van jouw advertentiecampagnes.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het draait om het verkrijgen van kwalitatieve en relevante links naar jouw website of webshop vanaf andere externe websites. Dit proces is gericht op het vergroten van de autoriteit en zichtbaarheid van jouw online aanwezigheid.

Bij Convident gaan onze online marketeers actief op zoek naar relevante externe websites om links naar jouw content te plaatsen. We hanteren verschillende strategieën om waardevolle links te verkrijgen. Dit kan onder andere gebeuren door het creëren van hoogwaardige en deelbare content, het benaderen van relevante websites voor linkpartnerships, en deelname aan relevante online communities en forums binnen jouw branche.

Met een effectieve linkbuildingstrategie kunnen we de positie van jouw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit resulteert in een hogere zichtbaarheid, meer organisch verkeer en uiteindelijk in meer potentiële klanten.

Bovendien maken onze linkbuilding-experts gebruik van verschillende tools om ervoor te zorgen dat links naar jouw content alleen worden geplaatst op websites met een hoge waarde. De gebruikte tools analyseren bijvoorbeeld de autoriteit, de spamscore en de relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Zo zorgen wij ervoor dat relevante links worden geplaatst op blogs, artikelen of partnerpagina’s. Tot slot resulteert linkbuilding bij Convident in een natuurlijk linkprofiel. Google waardeert een natuurlijk linkprofiel en zal deze hoger ranken in de organische zoekresultaten. Een natuurlijk linkprofiel wordt door ons gerealiseerd door gedurende de maand geleidelijk aan links te plaatsen naar jouw website of webshop. Kom meer te weten over linkbuilding!

Kan jouw website of webshop een sterker linkprofiel gebruiken? Neem gerust contact met ons op, onze online marketeers staan je graag te woord.

Display advertising Zwolle

Bij display advertising maak je gebruik van banners om te adverteren op websites zoals NU.nl en YouTube. Deze populaire websites hebben een groot aantal Nederlandse gebruikers, waardoor het potentieel bereik van display advertising enorm is.

Onze online marketeers bij Convident zorgen ervoor dat jouw display campagne nauwkeurig wordt afgestemd op jouw doelgroep(en) en bedrijf. We analyseren jouw doelgroep om de meest effectieve en relevante banners te ontwikkelen. Banners bestaan uit afbeeldingen met tekst of kunnen bijvoorbeeld animaties bevatten met bewegende beelden. Gebruikers kunnen op de banners klikken, waardoor ze direct naar jouw website of specifieke bestemmingspagina worden geleid.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Remarketing

Bij remarketing draait het om het opnieuw bereiken van consumenten die jouw website of webshop hebben bezocht maar geen actie hebben ondernomen. Het kan frustrerend zijn wanneer gebruikers jouw website bezoeken maar geen conversie genereren. Met remarketing kun je zeer gerichte advertenties tonen aan deze specifieke groep consumenten. Aangezien ze jouw website of webshop al hebben bezocht en interesse hebben getoond in jouw producten of diensten, is dit een waardevolle kans om ze opnieuw te benaderen.

Bij Convident kunnen we op maat gemaakte remarketing campagnes opzetten. Hierbij zorgen we ervoor dat alleen relevante en juiste gebruikers worden getarget, om zo de meest effectieve resultaten te behalen.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL