Online marketing Zaanstad

Op zoek naar een online marketingpartner voor jouw bedrijf of organisatie in Zaanstad? Zoek niet verder, want bij Convident zit je goed. Wij zijn experts op het gebied van verschillende online marketingdiensten, zoals SEO-marketing en SEA-marketing. Wil je graag beter scoren in zoekmachines? Bij Convident staan we klaar om je daarbij te helpen!

 

Ben je op zoek naar een online marketingbureau dat jouw concurrenten uit Zaanstad in de online wereld slimmer af is? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres! Wij zijn een full-service online marketingbureau met uitgebreide expertise om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze online marketeers kunnen alle aspecten van online marketing voor jou uit handen nemen. We zijn gespecialiseerd in SEO, SEA en linkbuilding, en we bieden ook diensten aan op het gebied van social media marketing, display advertising, Google Shopping en remarketing.

Bij Convident geloven we in de filosofie dat online succes alleen behaald kan worden met een strategisch en doordacht online marketingplan. Daarom beginnen we altijd met een strategiegesprek waarin we samen bekijken welke online marketingelementen we willen inzetten en welke doelstellingen daaraan gekoppeld kunnen worden. Met deze aanpak hebben we al talloze kleinere en grotere merken geholpen om online te groeien.

Zoekmachine optimalisatie

Het ultieme doel van zoekmachineoptimalisatie is om jouw website of webshop te laten stijgen in de organische zoekresultaten van Google. Bij Convident weten onze online marketeers precies hoe ze dit moeten aanpakken! Onze SEO-aanpak begint met een grondig zoekwoordenonderzoek, waarin een van onze online marketeers de relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf en doelgroep analyseert. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de resultaten van dit onderzoek. Hierbij zullen we ontdekken welke aspecten van jouw website en/of webshop al goed presteren en welke verbeterpunten er nog zijn. Op basis van deze bevindingen ontwikkelen we een strategisch plan met de volgende drie toepassingen:

img-50 img-fifty
  • Analyse en onderzoek van de website of webshop. Onze online marketeers analyseren jouw website/webshop op verschillende zaken. Hoe is de gebruiksvriendelijkheid, welke boodschap wordt overgebracht en hoe is het algemene beeld?
  • De techniek. Daarnaast neemt een webdeveloper van Convident jouw website onder de loep op het gebied van de techniek. Immers, de techniek van jouw website is zeer belangrijk voor de ranking in de zoekmachines. Je zult zien dat er veel zaken zijn die over het hoofd worden gezien bij het ontwikkelen van een website en/of webshop.
  • De content. Content is ontzettend belangrijk voor jouw website. De content die jij schrijft moet sterk en relevant zijn voor de doelgroep van jouw bedrijf. Door middel van het zoekwoorden onderzoek kan bepaald worden op welke zoektermen een hoog zoekvolume zit. Daarnaast is het tijdperk van kwantiteit voorbij en wil Google kwaliteit zien wat betreft de content voor de gebruikers. De online marketeers van Convident hebben hier veel ervaring mee en zullen samen met jou content schrijven dat verkeer genereert.

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je graag ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online kan laten groeien? Vraag dan nu een gratis SEO-consult aan en kom meer te weten over de mogelijkheden!

Zoekmachine adverteren Zaanstad

Naast het verbeteren van je positie in zoekmachines via organische resultaten, kun je ook stijgen door gebruik te maken van advertenties. Bij Convident zijn we gespecialiseerd in zoekmachine adverteren, ook bekend als search engine advertising (SEA). Bij het opzetten van een SEA-traject beginnen we met een grondig zoekwoorden onderzoek. Hierbij analyseren onze online marketeers relevante zoektermen voor jouw bedrijf en doelgroep. We kijken ook naar het zoekvolume en de concurrentie op deze zoekwoorden. In ons kennismakingsgesprek zorgen we ervoor dat we gerichte advertentiecampagnes kunnen ontwikkelen die relevant verkeer naar jouw website of webshop genereren.

Bij Convident vinden we het belangrijk dat jij als ondernemer de controle behoudt over je advertentiecampagnes en budgetten. Daarom kun je bij ons zelf de touwtjes in handen houden. Onze online marketeers sturen je maandelijks een overzicht van de zoekmachine advertentieactiviteiten, zodat je altijd het overzicht hebt.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Google Shopping

Een effectieve vorm van zoekmachine adverteren is Google Shopping. Met Google Shopping adverteer je met behulp van je eigen productfeed. Google Shopping is een onderdeel van de zoekresultaten op Google. Het stelt je in staat om je productaanbod te tonen aan gebruikers die zoeken naar producten vergelijkbaar met die van jou. Dit zorgt voor kwalitatief hoogwaardige klikken naar je website of webshop. Dit komt doordat consumenten al veel informatie hebben opgezocht over het product, zoals de kleur, maat of verzendkosten, voordat ze op je product klikken.

Remarketing Zaanstad

Het effectief terughalen van gebruikers die al eerder je website of webshop hebben bezocht, kan zeer lucratief zijn. Vooral wanneer je remarketing strategie op de juiste manier wordt uitgevoerd. Gelukkig zijn onze online marketeers zeer bedreven in dit vakgebied! Vooral bij de aanschaf van grote of niet-alledaagse producten hebben consumenten vaak meerdere interacties nodig voordat ze overgaan tot aankoop. Door remarketing toe te passen, zorg je ervoor dat doelgerichte advertenties worden getoond aan gebruikers die al interesse hebben getoond in jouw producten op jouw website of webshop. Deze gebruikers hebben al een bepaalde mate van interesse, maar hebben wellicht een extra zetje nodig om tot aankoop over te gaan. Bij Convident staan onze online marketeers klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een effectieve remarketing strategie.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van remarketing voor jouw bedrijf te bespreken.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Advies en rapportage

Bij Convident geloven we sterk in de filosofie dat een strategisch plan met duidelijke doelstellingen essentieel is voor succesvolle online marketing. Daarnaast hechten we veel waarde aan het opbouwen van gezonde en langdurige klantrelaties, omdat dit de sleutel is tot een succesverhaal. Door regelmatig contact te onderhouden, kunnen we snel reageren en potentiële kansen benutten. Transparantie en overzicht zijn hierbij van groot belang. Daarom stellen onze online marketeers maandelijks een gedetailleerd rapport op van jouw online marketingactiviteiten. Dit geeft jou een duidelijk overzicht van de voortgang die is geboekt. Bovendien biedt het inzicht in jouw doelgroep. Waar komen jouw bezoekers vandaan? Wat is hun leeftijd? Waar zoeken ze naar? Welke communicatiekanalen gebruiken ze? Dit zijn allemaal waardevolle gegevens waar we samen naar kunnen kijken, zodat we ze kunnen meenemen in toekomstige beslissingen.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL