Online marketing Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing. Onze online marketeers staan voor je klaar!

Online marketing Utrecht

Het SEA-traject start met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek

Social media marketing

De sociale mediakanalen bevatten dagelijks miljoenen gebruikers wereldwijd. Ook in Nederland is het gebruik ervan hoog en kan social media marketing dus de oplossing zijn voor jouw bedrijf. Bij sociale media marketing ben je aan het adverteren met advertenties op social mediakanalen. De online marketeers van Convident hebben ervaring met onlinegroei te verwezenlijken op sociale mediakanalen. Hiervoor zijn ze gespecialiseerd in de volgende sociale mediaplatformen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Ook voor social media marketing is een strategisch plan nodig. We analyseren jouw doelgroep(en) en bedrijf en zorgen er zo voor dat advertentiecampagnes worden ontwikkelen die aansluiten op jouw waarden. Samen met de online marketeers formuleren je doelstellingen die we willen behalen. Zo zorgen we ervoor dat we gerichte advertentiecampagnes kunnen ontwikkelen die resultaat opleveren.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Erwin Sanneman

The Concrete Factory

Een mooie stijging te zien in het aantal offerteaanvragen via de website sinds we online marketing afnemen bij Convident. Erg tevreden over hun dienstverlening!

dit is een afbeelding van convident

Nienke Jolien Geres

Nienkejolien Photography

Convident is een fijne digital agency om samen mee te werken. Convident heeft er voor gezorgd, dat mijn website beter is te vinden. Hierdoor is het aantal bezoekers op onze website toegenomen en ontvang ik meer fotoshoot aanvragen. Mocht ik bepaalde punten aangepast willen hebben aan mijn website dan word ik altijd snel geholpen.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

De kracht van AI-toepassingen in webdesign en online marketing

Artificiële Intelligentie (AI) is een technologie die de afgelopen jaren enorm is...

Lees bericht

Convident samenwerking met The Concrete Factory

Sinds 2016 hebben we de websites voor The Concrete Factory (TCF) in...

Lees bericht

Awards.