Online marketing Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing. Onze online marketeers staan voor je klaar!

Online marketing Utrecht

Het SEA-traject start met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek

Social media marketing

De sociale mediakanalen bevatten dagelijks miljoenen gebruikers wereldwijd. Ook in Nederland is het gebruik ervan hoog en kan social media marketing dus de oplossing zijn voor jouw bedrijf. Bij sociale media marketing ben je aan het adverteren met advertenties op social mediakanalen. De online marketeers van Convident hebben ervaring met onlinegroei te verwezenlijken op sociale mediakanalen. Hiervoor zijn ze gespecialiseerd in de volgende sociale mediaplatformen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Ook voor social media marketing is een strategisch plan nodig. We analyseren jouw doelgroep(en) en bedrijf en zorgen er zo voor dat advertentiecampagnes worden ontwikkelen die aansluiten op jouw waarden. Samen met de online marketeers formuleren je doelstellingen die we willen behalen. Zo zorgen we ervoor dat we gerichte advertentiecampagnes kunnen ontwikkelen die resultaat opleveren.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Sander op de Dijk

De Jonge Balie Groningen-Assen

Wij zijn heel erg tevreden over de opgeleverde website en de begeleiding bij onze onlinemarketing acties. De website ziet er professioneel uit, werkt lekker snel en levert nu al veel reacties op. Complimenten aan jullie webdesignmensen en google specialisten. Daarbij vind ik het contact ook nog eens erg leuk en prettig.

dit is een afbeelding van convident

Gerard Duursma

Humaniz

Convident gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Wij waren op zoek naar een partij die zich niet alleen bezig houdt met het bouwen van een website, maar kijkt naar het geheel. In het begin is er vanuit Convident veelvuldig tijd gemaakt om met ons in gesprek te gaan om zo te achterhalen wat wij nu willen bereiken met de nieuwe website en hoe dit het beste vorm gegeven kan worden. Er wordt goed gehoor gegeven aan de klant, maar wanneer zij uit kennis en ervaring weten dat iets doeltreffender kan, wordt dit snel, volledig en begrijpelijk uitgelegd en vervolgens direct geïmplementeerd.
Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met Convident. Sterker nog, we hebben een aantal mooie samenwerkingen lopen. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je altijd snel op weg.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden