Online marketing Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing. Onze online marketeers staan voor je klaar!

Online marketing Utrecht

Het SEA-traject start met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek

Social media marketing

De sociale mediakanalen bevatten dagelijks miljoenen gebruikers wereldwijd. Ook in Nederland is het gebruik ervan hoog en kan social media marketing dus de oplossing zijn voor jouw bedrijf. Bij sociale media marketing ben je aan het adverteren met advertenties op social mediakanalen. De online marketeers van Convident hebben ervaring met onlinegroei te verwezenlijken op sociale mediakanalen. Hiervoor zijn ze gespecialiseerd in de volgende sociale mediaplatformen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Ook voor social media marketing is een strategisch plan nodig. We analyseren jouw doelgroep(en) en bedrijf en zorgen er zo voor dat advertentiecampagnes worden ontwikkelen die aansluiten op jouw waarden. Samen met de online marketeers formuleren je doelstellingen die we willen behalen. Zo zorgen we ervoor dat we gerichte advertentiecampagnes kunnen ontwikkelen die resultaat opleveren.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Esmée Holle

BeeldigZwanger

Door middel van Convident kunnen wij onze website optimaal inzetten als marketinginstrument. Het aantal online bezoekers op onze website is behoorlijk toegenomen, zo ook de leads. Ook is de communicatie erg prettig en zijn de medewerkers altijd makkelijk bereikbaar. In een korte periode zijn we enorm gestegen in de zoekmachine onder behoorlijk concurrerende zoektermen. We zijn enorm blij met de service die Convident voor ons levert.

dit is een afbeelding van convident

Gerard Duursma

Humaniz

Convident gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Wij waren op zoek naar een partij die zich niet alleen bezig houdt met het bouwen van een website, maar kijkt naar het geheel. In het begin is er vanuit Convident veelvuldig tijd gemaakt om met ons in gesprek te gaan om zo te achterhalen wat wij nu willen bereiken met de nieuwe website en hoe dit het beste vorm gegeven kan worden. Er wordt goed gehoor gegeven aan de klant, maar wanneer zij uit kennis en ervaring weten dat iets doeltreffender kan, wordt dit snel, volledig en begrijpelijk uitgelegd en vervolgens direct geïmplementeerd.
Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met Convident. Sterker nog, we hebben een aantal mooie samenwerkingen lopen. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je altijd snel op weg.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.