Online marketing Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing. Onze online marketeers staan voor je klaar!

Online marketing Utrecht

Het SEA-traject start met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek

Social media marketing

De sociale mediakanalen bevatten dagelijks miljoenen gebruikers wereldwijd. Ook in Nederland is het gebruik ervan hoog en kan social media marketing dus de oplossing zijn voor jouw bedrijf. Bij sociale media marketing ben je aan het adverteren met advertenties op social mediakanalen. De online marketeers van Convident hebben ervaring met onlinegroei te verwezenlijken op sociale mediakanalen. Hiervoor zijn ze gespecialiseerd in de volgende sociale mediaplatformen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Ook voor social media marketing is een strategisch plan nodig. We analyseren jouw doelgroep(en) en bedrijf en zorgen er zo voor dat advertentiecampagnes worden ontwikkelen die aansluiten op jouw waarden. Samen met de online marketeers formuleren je doelstellingen die we willen behalen. Zo zorgen we ervoor dat we gerichte advertentiecampagnes kunnen ontwikkelen die resultaat opleveren.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Ferrick van Dongen

Creatieve Weg

Ruim 5 jaar geleden mijn eerste website door Convident laten ontwikkelen en sindsdien hebben we hem steeds naar tevredenheid geupdate! Ook ben ik zeer content met de webhosting, support en online marketing die ik met de Creatieve Weg allemaal bij Convident heb lopen.

dit is een afbeelding van convident

Ferenc Jacobs

DigitaalhuisPlus

No-nonsense webbureau, maar ook zeker sterk als online marketingbureau met aandacht voor zijn klanten. Convident heeft onze doelen meetbaar gemaakt.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden