Online marketing Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing. Onze online marketeers staan voor je klaar!

Online marketing Utrecht

Het SEA-traject start met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek

Social media marketing

De sociale mediakanalen bevatten dagelijks miljoenen gebruikers wereldwijd. Ook in Nederland is het gebruik ervan hoog en kan social media marketing dus de oplossing zijn voor jouw bedrijf. Bij sociale media marketing ben je aan het adverteren met advertenties op social mediakanalen. De online marketeers van Convident hebben ervaring met onlinegroei te verwezenlijken op sociale mediakanalen. Hiervoor zijn ze gespecialiseerd in de volgende sociale mediaplatformen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Ook voor social media marketing is een strategisch plan nodig. We analyseren jouw doelgroep(en) en bedrijf en zorgen er zo voor dat advertentiecampagnes worden ontwikkelen die aansluiten op jouw waarden. Samen met de online marketeers formuleren je doelstellingen die we willen behalen. Zo zorgen we ervoor dat we gerichte advertentiecampagnes kunnen ontwikkelen die resultaat opleveren.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Jan Tammeling

CJ2 Hosting B.V.

Altijd uitstekend contact met de mensen van Convident. Voor maatwerk websites en webshops ben je hier aan het juiste adres. Denkt vanaf moment één mee met de klant. Ook hun sprintwerkwijze werkt verhelderend en effectief!

dit is een afbeelding van convident

Talisa Rijfkogel-Koopman

Corlido Group

Hele fijne samenwerking met deze creatieve development club die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende websites te bouwen.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden