Online marketing Utrecht

Ben je op zoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Utrecht? Zoek niet verder, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd online marketingbureau dat zich richt op diverse diensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je wilt dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in zoekmachines, staan wij klaar om je te ondersteunen!

 

Bent je een ondernemer in de Domstad en kan jouw bedrijf hulp gebruiken bij de invulling van de online marketing? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres! Wij zijn een full-service online marketingbureau dat jouw business online naar een hoger niveau kan tillen. Onze online marketeers zijn gespecialiseerd in zaken als SEO, SEA en linkbuilding. Bovendien hebben wij de kennis en kunde in huis omtrent social media marketing, display advertising en remarketing. Bij Convident geloven we in de filosofie dat een succesverhaal samengaat met een duidelijk plan. We starten het online marketing traject dan ook met een strategiegesprek. In het strategiegesprek maken we kennis met elkaar, jouw doelgroep en jouw bedrijf. We bespreken vervolgens samen een strategisch plan en hangen hier doelstellingen aan. Zo kun je altijd bepalen welke acties nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen. Op deze werkwijze hebben wij al vele grote en kleinere merken geholpen met de online vindbaarheid van hun website of webshop.

Zoekmachine optimalisatie

Search engine optimization (SEO), ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie, is een essentieel onderdeel van online marketing. Het draait erom hoogwaardige posities te verwerven in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Google toont twee soorten zoekresultaten op zijn zoekresultatenpagina (SERP): betaalde zoekresultaten en organische zoekresultaten. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om bij de juiste aanpak aanzienlijk verkeer naar jouw website te genereren.

Bij Convident starten we het SEO-traject met een grondig zoekwoordenonderzoek. Onze online marketeers analyseren de zoekwoorden waarop jouw doelgroep(en) zoeken. We bepalen welke zoektermen relevant zijn voor jouw bedrijf en kijken naar het zoekvolume en het concurrentieniveau van deze zoektermen. Het zoekwoordenonderzoek biedt waardevol inzicht in jouw doelgroep(en) en bedrijf, en deze bevindingen vormen de basis van ons kennismakingsgesprek. Samen bepalen we welke zoektermen we willen domineren in de Google-zoekresultaten.

Daarnaast zullen onze webdevelopers en ondersteunende medewerkers jouw website of webshop grondig analyseren. Ze identificeren mogelijke verbeterpunten in de technische aspecten van jouw website of webshop. Op die manier kunnen we zorgen voor een optimale gebruikerservaring en prestaties.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van duidelijk inzicht in de online status van jouw bedrijf? Profiteer dan van ons gratis SEO-consult en ontvang waardevol advies van onze experts!

Zoekmachine adverteren Utrecht

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), heeft als doel om hoge posities in zoekmachines zoals Google te bereiken. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO), wordt er bij zoekmachine adverteren een bepaald bedrag betaald om deze posities te verkrijgen. Dit wordt gedaan door te adverteren met betaalde advertenties die bovenaan de zoekresultaten worden weergegeven, nog vóór de organische zoekresultaten.

Bij Convident beginnen we ook bij zoekmachine adverteren met een grondig zoekwoordenonderzoek. Dit is essentieel om te bepalen op welke zoekwoorden jouw doelgroep(en) zoekt en welke zoektermen relevant zijn voor je advertentiecampagnes. Gerichte advertenties resulteren in relevante bezoekers naar jouw website of webshop. Om je activiteiten op het gebied van zoekmachine adverteren inzichtelijk te houden, stellen onze online marketeers maandelijks een rapport op. In dit rapport worden je advertentieactiviteiten weergegeven, wat je kunt gebruiken om je doelgroep(en) beter te begrijpen. Het geeft antwoord op vragen zoals waar je bezoekers vandaan komen, wat hun leeftijd is en welke kanalen ze gebruiken.

Bovendien behoud je als ondernemer altijd de controle over je advertentiecampagnes en kun je op elk moment de gestelde (dagelijkse) budgetten aanpassen.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een uiterst belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het vergroot de kans dat jouw website of webshop hogere posities behaalt in de organische zoekresultaten van Google. Bij linkbuilding worden links naar jouw website of webshop geplaatst op externe websites. Het is hierbij cruciaal dat deze links worden geplaatst op relevante en betrouwbare externe websites.

Onze online marketeers beschikken over de kennis en vaardigheden om de beste links naar jouw content te plaatsen. We maken gebruik van diverse methoden, zoals blogs, artikelen en partnerpagina’s. Om de kwaliteit van externe websites te beoordelen, maken onze linkbuilding experts gebruik van verschillende programma’s. Deze tools stellen ons in staat om de autoriteit, spamscore en relevantie van externe websites ten opzichte van jouw bedrijf te bepalen.

Bij Convident begrijpen we ook dat Google een voorkeur heeft voor een natuurlijk linkprofiel. Daarom zorgen we ervoor dat de links geleidelijk aan gedurende de maand op externe websites worden geplaatst. Op deze manier creëren we een natuurlijk linkprofiel dat resulteert in een hoge ranking in de organische zoekresultaten.

Remarketing Utrecht

Het terughalen van gebruikers die al eerder jouw website of webshop hebben bezocht, kan bijzonder winstgevend zijn. Het is echter essentieel dat jouw remarketing activiteiten op de juiste manier worden uitgevoerd. De online marketeers van Convident hebben uitgebreide ervaring met remarketing en weten precies wat wel en niet werkt.

Remarketing maakt gebruik van gerichte advertenties die worden getoond aan gebruikers die al bekend zijn met jouw website of webshop. Met name bij de aankoop van grotere of niet-standaard producten hebben consumenten vaak meerdere contactmomenten nodig voordat ze overgaan tot aanschaf. Een goed opgezette remarketing strategie kan dan uiterst relevant en winstgevend zijn. Aangezien gebruikers al interesse hebben getoond en al hebben gezocht op jouw website of webshop, zijn ze mogelijk geïnteresseerd in jouw producten of diensten. Ze hebben alleen nog een klein zetje nodig.

De online marketeers van Convident staan klaar om specifieke advertentiecampagnes te ontwikkelen en gebruikers terug te halen naar jouw website of webshop.

 

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing

Sociale mediakanalen hebben dagelijks miljoenen gebruikers wereldwijd, en ook in Nederland is het gebruik ervan hoog. Dit maakt social media marketing een veelbelovende oplossing voor jouw bedrijf. Bij social media marketing adverteer je met advertenties op verschillende sociale mediakanalen. De online marketeers van Convident hebben ruime ervaring in het realiseren van online groei op sociale mediakanalen. We zijn gespecialiseerd in de volgende sociale mediaplatformen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Voor een succesvolle social media marketing strategie is een doordacht plan van essentieel belang. We analyseren jouw doelgroep(en) en bedrijf om advertentiecampagnes te ontwikkelen die aansluiten bij jouw waarden. Samen met onze online marketeers stellen we concrete doelstellingen op die we willen bereiken. Op deze manier kunnen we gerichte advertentiecampagnes ontwikkelen die daadwerkelijk resultaat opleveren.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL