Online marketing Sittard-Geleen

Kan jouw website of webshop meer verkeer of conversies gebruiken? Convident is dé partner voor online succes!

Online marketing Sittard-Geleen

We starten bij Convident het SEO-traject met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. In het zoekwoorden onderzoek gaan onze online marketeers opzoek naar relevante zoektermen van jouw doelgroep(en). Op deze zoekwoorden zoekt jouw doelgroep(en) en wil je dus gevonden worden met jouw website/webshop. Daarnaast zullen onze SEO-specialisten kijken naar het zoekvolume en concurrentieniveau van de betreffende zoekwoorden. De gevonden informatie wordt meegenomen in het strategiegesprek. Door middel hiervan kan een onderbouwd plan van aanpak worden opgesteld en kunnen realistisch doelstellingen geformuleerd worden.

Omdat er bij zoekmachine optimalisatie ook een stukje techniek van jouw website/webshop komt kijken, zullen de webdevelopmentafdeling en supportafdeling jouw website/webshop onder de loep nemen. Wanneer eventuele kleine verbeterpunten worden gevonden, kunnen deze in samenspraak worden opgelost.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf in Sittard-Geleen? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend gesprek!

Laat een gratis SEA-scan uitvoeren door onze online marketeers

Bij het plaatsen van backlinks op externe websites maken onze online marketeers gebruik van verschillende programma’s. Met deze programma’s wordt bepaald of de externe website goed scoort op autoriteit. Externe websites met een lage autoriteit willen wij gaan links op plaatsen, omdat het onze eigen website/webshop naar beneden haalt. De gebruikte programma’s geven ons inzicht in factoren als de autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Tot slot wordt er bij Convident geleidelijk gewerkt aan jouw linkprofiel gedurende de maand. Dit doen onze online marketeers omdat Google houdt van een natuurlijk linkprofiel. Wij hebben het netwerk om te zorgen voor een natuurlijk linkprofiel en jouw website of webshop dus hoger te laten ranken in de organische zoekresultaten.

Wil jij een sterker en natuurlijker linkprofiel? Laat één van onze online marketeers een scan uitvoeren of neem gerust contact met ons op!

Remarketing

We horen regelmatig van ondernemers dat ze last hebben van gebruikers die op hun website/webshop zijn geweest alleen vervolgens weer vertrekken zonder een conversie te hebben verricht. Remarketing kan dan de uitkomst zijn voor jouw bedrijf. Met behulp van remarketing zorg je ervoor dat consumenten die al eerder op je website of webshop zijn geweest, de weg naar jouw website weer makkelijk kunnen vinden. Deze consumenten hebben al gekeken naar jouw producten of diensten en zijn dus geïnteresseerd. Met name bij grotere aankopen of niet standaard-aankopen hebben consumenten meerdere contactmomenten nodig om over te gaan tot aankoop. Remarketing is dan een goede oplossing om consumenten te herinneren aan jouw producten/diensten en een extra duwtje in de rug te geven om over te gaan tot aankoop.

Heb jij ook last van vertrekkende bezoekers op jouw website of webshop? Neem contact op met één van onze online marketeers en vraag naar de mogelijkheden van remarketing voor jouw bedrijf!

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Jan Klink

PPV Engineering

Een prettige en kundige partner die PPV Engineering ondersteunt op het gebied van online marketing.

dit is een afbeelding van convident

Edwin Klomp

ASBR

Mooi pand, goede mensen. De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met je mee en leveren maatwerk. We doen al tijden zaken met Convident. Als je een club zoekt met expertise en alle ins en outs op website gebied, dan ben je aan het juiste adres.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden