Online marketing Sittard-Geleen

Als je op zoek bent naar een online marketing bureau in Sittard-Geleen, hoef je niet verder te zoeken. Bij Convident ben je aan het juiste adres. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing kunnen we jouw bedrijf in Sittard-Geleen ondersteunen. Of je nu wilt beginnen met een SEO- of SEA-campagne, wij staan voor je klaar om je te helpen jouw online doelen te bereiken.

 

Als full-service online marketingbureau zijn wij er om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen op het gebied van online aanwezigheid. Onze deskundige online marketeers zijn gespecialiseerd in SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast hebben we ruime ervaring in social media marketing, display advertising en remarketing. Of je nu een groot of klein merk hebt, bij Convident hebben we al talloze merken geholpen bij het opstellen van een effectief online marketingplan.

Bij Convident geloven we dat online succes alleen mogelijk is met een goed doordacht plan. Daarom gaan we graag met je om tafel tijdens een kennismakingsgesprek om een helder plan op te stellen. Samen zullen we concrete doelstellingen formuleren die als leidraad dienen voor ons online marketingplan. Deze doelen zijn essentieel om de juiste acties te bepalen die nodig zijn om ze te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization), is een belangrijk aspect van online marketing. Het doel van zoekmachineoptimalisatie is om hogere posities te verwerven voor jouw website of webshop in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Door zoekmachineoptimalisatie op de juiste manier toe te passen, kun je een positieve impuls geven aan het verkeer naar jouw website.

Het mooie van zoekmachineoptimalisatie is dat het geen directe kosten met zich meebrengt voor ondernemers. In plaats daarvan vereist het een strategische aanpak waarbij relevante content wordt gecreëerd, technische aspecten van de website worden geoptimaliseerd en links van andere betrouwbare websites worden verkregen. Door deze optimalisaties door te voeren, vergroot je de zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines en trek je meer organisch verkeer aan.

img-50 img-fifty

Bij Convident starten we het SEO-traject met een grondig zoekwoordenonderzoek. Onze online marketeers gaan op zoek naar relevante zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Het is belangrijk om op deze zoekwoorden gevonden te worden met jouw website of webshop. Daarnaast analyseren onze SEO-specialisten het zoekvolume en het concurrentieniveau van deze zoekwoorden. Deze informatie vormt de basis voor ons strategiegesprek, waarin we een goed onderbouwd plan van aanpak opstellen en realistische doelstellingen formuleren.

Omdat zoekmachineoptimalisatie ook een technisch aspect omvat, nemen onze webontwikkeling- en ondersteuningsafdelingen jouw website of webshop onder de loep. Eventuele kleine verbeterpunten die worden geïdentificeerd, kunnen in overleg worden opgelost.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zoekmachineoptimalisatie voor jouw bedrijf in Sittard-Geleen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen.

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online kan helpen groeien? Vraag vandaag nog een gratis SEO-consult aan!

Zoekmachine adverteren Sittard-Geleen

Zoekmachine adverteren, ook bekend als search engine advertising (SEA), richt zich op het verkrijgen van hoge posities in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Het lijkt op zoekmachine optimalisatie, maar er is een belangrijk verschil: bij zoekmachine adverteren plaats je advertenties in de betaalde zoekresultaten. Deze betaalde zoekresultaten worden boven de organische zoekresultaten weergegeven. Hoewel zoekmachine adverteren kosten met zich meebrengt, biedt het wel direct resultaat. Bij Convident passen onze online marketeers SEA-activiteiten op een effectieve manier toe, zodat het rendabel is voor jouw bedrijf, ondanks de kosten.

Bij het opstarten van je SEA-traject is een grondig zoekwoordenonderzoek essentieel. Onze SEA-specialisten zullen analyseren welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep(en) en advertentiecampagnes. Het is belangrijk om te weten waar je doelgroep naar zoekt.

Bij Convident geloven we dat de ondernemer altijd de controle over zijn advertentiecampagnes en budgetten moet behouden. Daarom zorgen we ervoor dat je maandelijks een rapportage ontvangt van een van onze online marketeers over jouw SEA-activiteiten. Deze rapportage geeft inzicht in jouw doelgroep(en) en bedrijf. Dit is erg handig om vragen te beantwoorden zoals: waar komen je bezoekers vandaan, wat is hun leeftijd en welke kanalen gebruiken ze?

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Helaas wordt linkbuilding vaak gezien als een vaag begrip en als een tijdrovend proces door ondernemers. Dit is jammer, want linkbuilding kan jouw website of webshop aanzienlijk versterken in de ogen van zoekmachines. Bij linkbuilding worden links naar jouw website of webshop geplaatst op externe websites. Wanneer linkbuilding op de juiste manier wordt toegepast, zal jouw website of webshop hoger worden weergegeven in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Bij Convident gaan onze online marketeers op zoek naar relevante externe websites waarop een link naar jouw content geplaatst kan worden. Onze linkbuilding experts kunnen deze links plaatsen op blogs, artikelen of partnerpagina’s. Dit draagt bij aan de autoriteit en betrouwbaarheid van jouw website of webshop in de ogen van zoekmachines.

Bij het plaatsen van backlinks op externe websites maken onze online marketeers gebruik van verschillende programma’s. Met deze programma’s wordt bepaald of de externe website goed scoort op autoriteit. Externe websites met een lage autoriteit willen wij gaan links op plaatsen, omdat het onze eigen website/webshop naar beneden haalt. De gebruikte programma’s geven ons inzicht in factoren als de autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites. Tot slot wordt er bij Convident geleidelijk gewerkt aan jouw linkprofiel gedurende de maand. Dit doen onze online marketeers omdat Google houdt van een natuurlijk linkprofiel. Wij hebben het netwerk om te zorgen voor een natuurlijk linkprofiel en jouw website of webshop dus hoger te laten ranken in de organische zoekresultaten.

Wil jij een sterker en natuurlijker linkprofiel? Laat één van onze online marketeers een scan uitvoeren of neem gerust contact met ons op!

img-50 img-fifty

Display advertising Sittard-Geleen

Display advertising is een waardevolle toevoeging aan jouw online marketingactiviteiten. Met display advertising adverteer je met banners op websites zoals NU.nl en YouTube. Het potentieel bereik van display advertising is enorm, omdat Nederlanders actief aanwezig zijn op het internet. Een van de voordelen van display advertising is dat je een duidelijk beeld van jouw bedrijf kunt neerzetten. Banners maken namelijk gebruik van animaties en afbeeldingen met tekst, wat meer visuele impact heeft dan standaardadvertenties. Bovendien kan display advertising een positieve impuls geven aan de bekendheid van jouw merk.

Bij Convident kunnen onze online marketeers samen met jou zeer gerichte banneradvertenties ontwikkelen. We zorgen ervoor dat de juiste banneradvertenties worden getoond aan jouw doelgroep(en), waardoor er meer verkeer naar jouw website of webshop wordt gegenereerd.

Remarketing

We krijgen vaak van ondernemers te horen dat ze moeite hebben met gebruikers die hun website of webshop bezoeken, maar vervolgens vertrekken zonder een aankoop te doen. Remarketing kan de oplossing zijn voor jouw bedrijf. Met remarketing zorg je ervoor dat consumenten die al eerder jouw website of webshop hebben bezocht, gemakkelijk de weg terug kunnen vinden. Deze consumenten hebben al interesse getoond in jouw producten of diensten. Vooral bij grotere aankopen of aankopen die niet standaard zijn, hebben consumenten vaak meerdere contactmomenten nodig voordat ze tot aankoop overgaan. Remarketing biedt dan een goede oplossing om consumenten te herinneren aan jouw producten/diensten en ze net dat extra duwtje in de rug te geven om tot aankoop over te gaan.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL