Online marketing Roosendaal

Meer organisch verkeer naar jouw website of webshop genereren? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres!

Online marketing Roosendaal

SEA-marketing biedt direct resultaat

Bij Convident heb je altijd zelf de controle over je advertentiecampagnes en gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarnaast ontvang je maandelijks een rapportage van jouw SEA-activiteiten. Deze SEA-activiteiten geven jou en ons inzicht in de resultaten van de advertentiecampagnes. Daarnaast geeft de rapportage antwoord op vragen als waar komen jouw bezoekers vandaan, wat is hun leeftijd en welke kanalen gebruiken ze?

Maak jij als ondernemer uit Roosendaal al gebruik van advertenties? Laat één van onze online marketeers vrijblijvend een SEA-scan uitvoeren.

Social media marketing

Tegenwoordig zijn sociale mediakanalen niet meer weg te denken uit de onlinewereld. Het potentiele bereik van social media marketing is dus enorm. Bij social media marketing ben je aan het adverteren met advertentie op de sociale mediaplatformen. Wij zorgen ervoor dat voor jouw bedrijf winstgevende advertentiecampagnes worden ontwikkeld. Hiervoor zijn onze online marketeers gespecialiseerd in:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in de filosofie dat het succes van social media marketing samengaat met een vooraf opgesteld strategisch plan. We analyseren bijvoorbeeld eerst welke social mediakanalen jouw doelgroep(en) gebruiken en hoe wij dus de advertenties gaan vormgeven. Tot slot formuleren we doelstellingen voor onze social media marketing, zodat we resultaat gericht te werk blijven gaan.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Nicole Scheffer

AIS Flight Academy

De marketeers van Convident hebben ons op weg geholpen met onze online vindbaarheid. Tips, advies en uitvoerend werk op gebied van SEO, SEA en Social Marketing waren zeer waardevol. De hands-on mentaliteit spreekt ons ontzettend aan.

dit is een afbeelding van convident

Tom Havinga

HB personeel

Wij zijn erg content over onze samenwerking met Convident. Naast de bouw van onze website en het helpen ontwikkelen van onze huisstijl blijft Convident ons ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. De lijnen zijn kort en we worden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden