Online marketing Roosendaal

Meer organisch verkeer naar jouw website of webshop genereren? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres!

Online marketing Roosendaal

SEA-marketing biedt direct resultaat

Bij Convident heb je altijd zelf de controle over je advertentiecampagnes en gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarnaast ontvang je maandelijks een rapportage van jouw SEA-activiteiten. Deze SEA-activiteiten geven jou en ons inzicht in de resultaten van de advertentiecampagnes. Daarnaast geeft de rapportage antwoord op vragen als waar komen jouw bezoekers vandaan, wat is hun leeftijd en welke kanalen gebruiken ze?

Maak jij als ondernemer uit Roosendaal al gebruik van advertenties? Laat één van onze online marketeers vrijblijvend een SEA-scan uitvoeren.

Social media marketing

Tegenwoordig zijn sociale mediakanalen niet meer weg te denken uit de onlinewereld. Het potentiele bereik van social media marketing is dus enorm. Bij social media marketing ben je aan het adverteren met advertentie op de sociale mediaplatformen. Wij zorgen ervoor dat voor jouw bedrijf winstgevende advertentiecampagnes worden ontwikkeld. Hiervoor zijn onze online marketeers gespecialiseerd in:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in de filosofie dat het succes van social media marketing samengaat met een vooraf opgesteld strategisch plan. We analyseren bijvoorbeeld eerst welke social mediakanalen jouw doelgroep(en) gebruiken en hoe wij dus de advertenties gaan vormgeven. Tot slot formuleren we doelstellingen voor onze social media marketing, zodat we resultaat gericht te werk blijven gaan.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Sander op de Dijk

De Jonge Balie Groningen-Assen

Wij zijn heel erg tevreden over de opgeleverde website en de begeleiding bij onze onlinemarketing acties. De website ziet er professioneel uit, werkt lekker snel en levert nu al veel reacties op. Complimenten aan jullie webdesignmensen en google specialisten. Daarbij vind ik het contact ook nog eens erg leuk en prettig.

dit is een afbeelding van convident

Rein Schaap

Code050

Snelle communicatie en snelle oplevering. Professioneel en gepassioneerd personeel. Verzorgen het hele design en development proces. Maar daarnaast ook een aanrader voor de webhosting, het onderhoud en de online vindbaarheid van WordPress websites en webshops.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden