Online marketing Roosendaal

Ben je op zoek naar een online marketingbureau in Roosendaal voor jouw bedrijf of organisatie? Zoek niet verder, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij hebben expertise opgebouwd in verschillende online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je beter gevonden wilt worden in zoekmachines, staan wij klaar om dat te realiseren!

 

Als full-service online marketingbureau kunnen we jouw website of webshop naar een hoger niveau tillen. We hebben uitgebreide expertise op het gebied van SEO, SEA en linkbuilding. Onze online marketeers zijn ook gespecialiseerd in social media marketing, Google Shopping, display advertising en remarketing.

Bij Convident geloven we in het belang van een strategisch plan voor succes. Daarom beginnen we altijd met een grondig kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en stellen we een tactisch plan op dat aansluit bij jouw doelen en doelstellingen. We hebben al vele grote en kleinere merken geholpen bij het behalen van online succes.

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing bij Convident? Neem gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een kopje koffie. Onze online marketeers staan klaar om je verder te helpen!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces waarbij je streeft naar hogere posities voor je website of webshop in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. De organische zoekresultaten worden onder de betaalde zoekresultaten weergegeven en leveren dus organisch verkeer op voor jouw website. Bij Convident beginnen we altijd met een grondig zoekwoordenonderzoek als onderdeel van het SEO-traject. Dit onderzoek richt zich op de zoektermen die jouw doelgroep(en) gebruikt. Ons doel is om hogere posities te behalen voor deze zoekwoorden in de zoekmachines. Daarnaast voeren we de volgende activiteiten uit:

Analyse en onderzoek: Naast het zoekwoordenonderzoek analyseren we ook andere online marketingactiviteiten op je website of webshop. Eventuele aanpassingen of verbeteringen kunnen direct resultaat opleveren.

Content: Het zoekwoordenonderzoek wordt gebruikt om te controleren of je content de relevante zoektermen bevat. Daarnaast bekijken we andere mogelijkheden binnen de content, aangezien content niet alleen uit geschreven tekst bestaat.

Techniek: Convident heeft een webdevelopment- en supportafdeling die je website of webshop grondig bekijkt. Hierbij worden de technische aspecten uitvoerig onderzocht.

Door deze belangrijke aspecten aan te pakken, kunnen we je online aanwezigheid optimaliseren en de zichtbaarheid van je website in zoekresultaten verbeteren.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Convident om jouw bedrijf online verder te helpen? Vraag dan nu een kosteloos SEO-consult aan!

Zoekmachine adverteren Roosendaal

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als SEA (Search Engine Advertising), is een belangrijk onderdeel van online marketing. Met zoekmachine adverteren plaats je betaalde advertenties binnen de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Omdat het adverteren in zoekmachines kosten met zich meebrengt, stellen we bij Convident altijd een gedetailleerd plan op voordat we van start gaan. Dit plan begint met een grondig zoekwoorden onderzoek voor jouw SEA-traject. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om te bepalen op welke zoektermen je wilt adverteren. Ons doel is om hoge posities te behalen voor deze zoekwoorden binnen de betaalde zoekresultaten.

img-50 img-fifty

Bij Convident behoud je te allen tijde de controle over je advertentiecampagnes en het gestelde (dagelijkse) budget. Bovendien ontvang je regelmatig een gedetailleerd rapport over je SEA-activiteiten. Deze rapporten bieden zowel jou als ons inzicht in de resultaten van je advertentiecampagnes. Daarnaast geven ze antwoord op belangrijke vragen, zoals de herkomst van je bezoekers, hun leeftijd en de kanalen die ze gebruiken.

Ben je als ondernemer uit Roosendaal al begonnen met adverteren? Onze online marketeers staan klaar om vrijblijvend een SEA-scan voor je uit te voeren.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat gericht is op het verkrijgen van hoge posities in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Het draait om het plaatsen van links naar jouw website of webshop op externe websites. Soms vinden ondernemers uit Roosendaal linkbuilding een vaag en tijdrovend proces. Wat zonde is, want als het op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan het aanzienlijk meer organisch verkeer genereren voor jouw bedrijf. Gelukkig zijn de online marketeers van Convident experts op dit gebied! Onze linkbuilding specialisten zoeken naar de meest relevante en hoogwaardige externe websites om links naar jouw content te plaatsen. Bovendien maken ze gebruik van verschillende tools om de autoriteit, spamscore en relevantie van externe websites te analyseren in relatie tot jouw bedrijf. Op die manier zorgen we ervoor dat links naar jouw content alleen worden geplaatst op sterke blogs, artikelen of partnerpagina’s. Daarnaast streven onze online marketeers naar een natuurlijk linkprofiel door gedurende de maand geleidelijk aan links naar jouw website/webshop te plaatsen. Google waardeert een dergelijk natuurlijk linkprofiel en zal dit hoger rangschikken in de organische zoekresultaten.

Google Shopping Roosendaal

Tegenwoordig kopen consumenten steeds vaker producten en diensten via online kanalen. Het toevoegen van Google Shopping aan jouw online marketingactiviteiten kan dan ook zeer waardevol zijn. Met Google Shopping adverteer je namelijk met je eigen productfeed binnen de zoekmachine van Google. Deze dienst, ontwikkeld door Google, zorgt ervoor dat jouw producten/diensten bovenaan de zoekresultatenpagina worden getoond aan gebruikers die ernaar zoeken. Vaak heeft de consument al informatie opgezocht over het product dat hij wil kopen, waardoor klikken via Google Shopping van hoge kwaliteit zijn. Bovendien kunnen consumenten in Google Shopping de prijzen van concurrenten goed vergelijken. Onze online marketeers bij Convident hebben een goed inzicht in rendabele prijsstellingen. Door regelmatig contact te onderhouden, kunnen we inspelen op kansen in de markt en slimmer zijn dan de concurrentie.

Verkoop jij producten of diensten in Roosendaal of via een webshop? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van Google Shopping te bespreken.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing

Tegenwoordig zijn sociale mediakanalen onmisbaar in de online wereld. Het potentieel bereik van social media marketing is dan ook enorm. Met social media marketing adverteer je op de verschillende sociale mediaplatformen. Bij Convident zorgen wij ervoor dat winstgevende advertentiecampagnes worden ontwikkeld voor jouw bedrijf. Onze online marketeers zijn gespecialiseerd in de volgende kanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in een strategische aanpak voor social media marketing. We beginnen met het analyseren van welke social mediakanalen jouw doelgroep gebruikt, zodat we de advertenties daarop kunnen afstemmen. Vervolgens stellen we doelstellingen op voor onze social media marketing, zodat we resultaatgericht te werk kunnen gaan.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL