Online marketing Roosendaal

Meer organisch verkeer naar jouw website of webshop genereren? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres!

Online marketing Roosendaal

SEA-marketing biedt direct resultaat

Bij Convident heb je altijd zelf de controle over je advertentiecampagnes en gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarnaast ontvang je maandelijks een rapportage van jouw SEA-activiteiten. Deze SEA-activiteiten geven jou en ons inzicht in de resultaten van de advertentiecampagnes. Daarnaast geeft de rapportage antwoord op vragen als waar komen jouw bezoekers vandaan, wat is hun leeftijd en welke kanalen gebruiken ze?

Maak jij als ondernemer uit Roosendaal al gebruik van advertenties? Laat één van onze online marketeers vrijblijvend een SEA-scan uitvoeren.

Social media marketing

Tegenwoordig zijn sociale mediakanalen niet meer weg te denken uit de onlinewereld. Het potentiele bereik van social media marketing is dus enorm. Bij social media marketing ben je aan het adverteren met advertentie op de sociale mediaplatformen. Wij zorgen ervoor dat voor jouw bedrijf winstgevende advertentiecampagnes worden ontwikkeld. Hiervoor zijn onze online marketeers gespecialiseerd in:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in de filosofie dat het succes van social media marketing samengaat met een vooraf opgesteld strategisch plan. We analyseren bijvoorbeeld eerst welke social mediakanalen jouw doelgroep(en) gebruiken en hoe wij dus de advertenties gaan vormgeven. Tot slot formuleren we doelstellingen voor onze social media marketing, zodat we resultaat gericht te werk blijven gaan.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Gerard Duursma

Humaniz

Convident gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Wij waren op zoek naar een partij die zich niet alleen bezig houdt met het bouwen van een website, maar kijkt naar het geheel. In het begin is er vanuit Convident veelvuldig tijd gemaakt om met ons in gesprek te gaan om zo te achterhalen wat wij nu willen bereiken met de nieuwe website en hoe dit het beste vorm gegeven kan worden. Er wordt goed gehoor gegeven aan de klant, maar wanneer zij uit kennis en ervaring weten dat iets doeltreffender kan, wordt dit snel, volledig en begrijpelijk uitgelegd en vervolgens direct geïmplementeerd.
Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met Convident. Sterker nog, we hebben een aantal mooie samenwerkingen lopen. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je altijd snel op weg.

dit is een afbeelding van convident

Mariska & Lisanne

Touch of Flavour

Convident is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn proactief en hebben oog voor de laatste ontwikkelingen. Klantgericht en denken goed met ons mee! Hierdoor wordt onze webshop nog beter gevonden door klanten en is onze online verkoop gestegen. We kunnen Convident dan ook zeker aanbevelen om mee samen te werken.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.