Online marketing Roosendaal

Meer organisch verkeer naar jouw website of webshop genereren? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres!

Online marketing Roosendaal

SEA-marketing biedt direct resultaat

Bij Convident heb je altijd zelf de controle over je advertentiecampagnes en gestelde (dagelijkse) budgetten. Daarnaast ontvang je maandelijks een rapportage van jouw SEA-activiteiten. Deze SEA-activiteiten geven jou en ons inzicht in de resultaten van de advertentiecampagnes. Daarnaast geeft de rapportage antwoord op vragen als waar komen jouw bezoekers vandaan, wat is hun leeftijd en welke kanalen gebruiken ze?

Maak jij als ondernemer uit Roosendaal al gebruik van advertenties? Laat één van onze online marketeers vrijblijvend een SEA-scan uitvoeren.

Social media marketing

Tegenwoordig zijn sociale mediakanalen niet meer weg te denken uit de onlinewereld. Het potentiele bereik van social media marketing is dus enorm. Bij social media marketing ben je aan het adverteren met advertentie op de sociale mediaplatformen. Wij zorgen ervoor dat voor jouw bedrijf winstgevende advertentiecampagnes worden ontwikkeld. Hiervoor zijn onze online marketeers gespecialiseerd in:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bij Convident geloven we in de filosofie dat het succes van social media marketing samengaat met een vooraf opgesteld strategisch plan. We analyseren bijvoorbeeld eerst welke social mediakanalen jouw doelgroep(en) gebruiken en hoe wij dus de advertenties gaan vormgeven. Tot slot formuleren we doelstellingen voor onze social media marketing, zodat we resultaat gericht te werk blijven gaan.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Sipke Pellikaan

Landbouwmechanisatie Den Andel

Convident gaat verder. Het proces om te komen tot een (nieuwe) webshop is indrukwekkend. Het is niet alleen techniek en design, je wordt ook gedwongen na te denken welke doelgroepen je wilt bereiken, welk verhaal je wilt vertellen en tot welk resultaat de website moet leiden.

Het Convident team heeft op alle onderdelen expertise in huis zodat ze ons volledig konden ondersteunen in dit proces.

dit is een afbeelding van convident

Meindert Vogd

Groningsch Odd-Fellow Huis B.V.

Fijne, flexibele en professionele club bij Convident. Leuk team. Zij denken goed mee, geven advies en ze werken met een duidelijke planning die gelukkig ook flexibel is als dat nodig blijkt te zijn.

Daarnaast werken zij met een super gebruiksvriendelijk WordPress systeem zodat de website goed zelf te beheren is.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden