Online marketing Purmerend

Kan jouw website of webshop meer verkeer en conversies gebruiken? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres.

Online marketing Purmerend

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Social media marketing

Ook de sociale mediaplatformen kennen miljoenen dagelijkse gebruikers. Het potentiële bereik van social media marketing is dus enorm. Als ondernemer uit Hengelo kan je bij social media marketing adverteren met advertenties op de sociale mediakanalen. Onze online marketeers hebben al vele advertentiecampagnes in de sociale mediaplatformen mogen ontwikkelen. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in de volgende sociale mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Om ervoor te zorgen dat jouw social media-inspanningen een positieve bijdrage leveren aan jouw business, is een duidelijk strategisch plan nodig. Hiervoor bepalen de online marketeers eerst op welke sociale mediaplatformen jouw doelgroep(en) aanwezig is. Vervolgens kan gekeken worden naar hoe de advertentiecampagnes worden vormgegeven om maximaal resultaat te boeken. We formuleren samen doelstellingen voor jouw social mediamarketingstrategie die we willen behalen.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Jaap van der Stok

Teak.nl

Wij werken met Convident nauw samen aan de ontwikkeling van onze webshops. Convident heeft kennis van zaken en heeft een goed werkend resultaat afgeleverd. Ze zijn communicatief sterk en hanteren een duidelijke sprintwerkwijze. De conversies vanuit onze webshops zijn flink gestegen.

dit is een afbeelding van convident

Tom Havinga

HB personeel

Wij zijn erg content over onze samenwerking met Convident. Naast de bouw van onze website en het helpen ontwikkelen van onze huisstijl blijft Convident ons ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. De lijnen zijn kort en we worden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.