Online marketing Purmerend

Kan jouw website of webshop meer verkeer en conversies gebruiken? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres.

Online marketing Purmerend

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Social media marketing

Ook de sociale mediaplatformen kennen miljoenen dagelijkse gebruikers. Het potentiële bereik van social media marketing is dus enorm. Als ondernemer uit Hengelo kan je bij social media marketing adverteren met advertenties op de sociale mediakanalen. Onze online marketeers hebben al vele advertentiecampagnes in de sociale mediaplatformen mogen ontwikkelen. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in de volgende sociale mediakanalen:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Om ervoor te zorgen dat jouw social media-inspanningen een positieve bijdrage leveren aan jouw business, is een duidelijk strategisch plan nodig. Hiervoor bepalen de online marketeers eerst op welke sociale mediaplatformen jouw doelgroep(en) aanwezig is. Vervolgens kan gekeken worden naar hoe de advertentiecampagnes worden vormgegeven om maximaal resultaat te boeken. We formuleren samen doelstellingen voor jouw social mediamarketingstrategie die we willen behalen.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Anna van der Molen

Oorlogs- en Verzetscentrum

De mensen van Convident reageren altijd snel bij vragen. Op het moment assisteren zij ons met het weer up-to-date maken van onze website. Zij denken mee en stellen een duidelijk plan op. De communicatie verloopt prima. Ook verdient het een compliment dat de website die zij destijds voor ons hebben gebouwd, na een aantal jaar nog steeds voldoet aan onze wensen.

dit is een afbeelding van convident

Cor Schierbeek

v.v. Rood Zwart Baflo

De site van de v.v. Rood Zwart Baflo draait al een aantal jaren naar volle tevredenheid en mocht er iets zijn waar we niet uitkomen, lossen de mensen van Convident het snel op.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden