Online marketing Purmerend

Ben je op zoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Purmerend? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij online marketingbureau Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van diverse online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Wil je hoger scoren in de zoekmachines? Dan staan we bij Convident klaar om je te helpen!

 

Wil je jouw concurrenten in Purmerend een stap voor zijn en zoek je een online marketingbureau dat je daarbij kan helpen? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres! Als full-service online marketingbureau kunnen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen in de online wereld. Onze ervaren online marketeers zijn gespecialiseerd in SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast hebben ze expertise opgebouwd in social media marketing, Google Shopping, remarketing en display advertising. Met hun kennis en vaardigheden kunnen ze echt het verschil maken voor jouw website of webshop.

Een duidelijk plan is van essentieel belang om succes te behalen. Daarom beginnen we bij Convident altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de normen en waarden van jouw bedrijf en stellen we doelstellingen op. Op deze manier kunnen we jouw bedrijf optimaal helpen met een persoonlijk marketingstrategie.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), is een belangrijk aspect van online marketing. Het doel van SEO is om hoge posities te behalen in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Deze organische zoekresultaten worden weergegeven onder de betaalde advertenties in Google. Met de juiste aanpak kan SEO zorgen voor gratis verkeer vanuit de organische zoekresultaten naar jouw website of webshop.

Bij Convident beginnen we altijd met een grondig zoekwoordenonderzoek als onderdeel van het SEO-traject. Dit onderzoek geeft inzicht in de zoektermen waar jouw doelgroep naar zoekt. Deze zoekwoorden zijn essentieel voor het optimaliseren van jouw content en het afstemmen op de behoeften van jouw doelgroep.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je graag inzicht krijgen in de online prestaties van jouw bedrijf? Dan nodigen we je uit om een gratis SEO consult aan te vragen bij ons. Tijdens dit consult zullen onze experts jou adviseren en je waardevolle inzichten geven over de huidige staat van jouw online aanwezigheid

Zoekmachine adverteren Purmerend

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA), is een essentieel onderdeel van online marketing. Bij zoekmachine adverteren plaats je advertenties in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie, waarbij je organisch verkeer verkrijgt, dien je voor zoekmachine adverteren te betalen om in deze resultaten te verschijnen.

Een succesvol SEA-traject vereist een goed doordacht plan. Het begint altijd met een zoekwoorden onderzoek, waarin we de zoektermen identificeren die relevant zijn voor jouw doelgroep(en). Op basis van deze informatie ontwikkelen we doelgerichte advertenties die aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep.

Daarnaast ontvang je maandelijkse rapportages van jouw uitgevoerde SEA-activiteiten. Hiermee krijg je een helder en uitgebreid overzicht van belangrijke statistieken, zoals de herkomst van je bezoekers, leeftijdsinformatie en de kanalen die ze gebruiken. Dit stelt je in staat om inzicht te krijgen in de prestaties van je advertentiecampagnes en eventuele aanpassingen te maken.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het houdt in dat je hoogwaardige posities in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google, probeert te verkrijgen door het plaatsen van links naar jouw website of webshop op externe websites. Voor veel ondernemers uit Purmerend wordt linkbuilding gezien als een tijdrovend en kostbaar proces. Dit is echter zonde, want met de juiste aanpak kan linkbuilding buitengewoon waardevol zijn voor jouw bedrijf. Gelukkig zijn de linkbuilding-experts van Convident goed bekend met dit vakgebied. Zij gaan voor jou op zoek naar de meest relevante en kwalitatieve externe websites om links naar jouw content te plaatsen. Onze linkbuilding-experts analyseren de autoriteit, spamscore en relevantie van de externe websites ten opzichte van jouw bedrijf. Zo worden de links naar jouw content geplaatst op sterke en hoogwaardige blogs, artikelen en partnerpagina’s. Bovendien zullen onze online marketeers ervoor zorgen dat Google jouw linkbuildingactiviteiten als natuurlijk beschouwt. Dit zal resulteren in een hogere waardering van jouw website of webshop door Google, wat resulteert in een hogere rangschikking in de organische zoekresultaten.

Google Shopping Purmerend

Tegenwoordig kiezen consumenten er steeds vaker voor om hun producten of diensten online aan te schaffen. Voor ondernemers uit Purmerend die producten verkopen of een webshop hebben, kan Google Shopping bijzonder relevant zijn. Met Google Shopping adverteer je namelijk in de zoekmachine met behulp van je eigen productfeed. Google Shopping is een dienst van Google die producten of diensten bovenaan de zoekresultatenpagina toont wanneer gebruikers hiernaar zoeken. Dit betekent dat Google Shopping resulteert in kwalitatief hoogwaardige klikken, omdat consumenten al informatie over het product hebben opgezocht. Bovendien kunnen ze de prijzen van jouw producten of diensten vergelijken met die van de concurrentie. De online marketeers van Convident zorgen ervoor dat je met een scherpe prijsstelling en een slimme advertentiecampagne de concurrentie in Purmerend een stap voor bent. Bovendien zullen we regelmatig contact onderhouden, zodat jouw advertenties winstgevend blijven en we eventuele kansen kunnen benutten.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing

Sociale mediaplatformen hebben miljoenen dagelijkse gebruikers, waardoor het potentieel bereik van social media marketing enorm is. Als ondernemer uit Purmerend kun je gebruikmaken van sociale mediakanalen als onderdeel van je social media marketingstrategie. Onze online marketeers hebben al veel succesvolle advertentiecampagnes ontwikkeld op populaire sociale mediaplatformen, waaronder:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Om ervoor te zorgen dat jouw inspanningen op sociale media een positieve impact hebben op jouw bedrijf, is een duidelijk strategisch plan van groot belang. Onze online marketeers analyseren eerst op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep actief is. Vervolgens kunnen we gerichte advertentiecampagnes opzetten om maximale resultaten te behalen. Samen stellen we concrete doelstellingen op voor jouw social media marketingstrategie, die we willen bereiken.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL