Online marketing Oss

Meer verkeer naar jouw website of webshop? Convident staat voor je klaar!

Online marketing Oss

  • Analyse en onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek zullen onze online marketeers ook andere zaken op jouw website of webshop bekijken. Zo krijgen we een compleet beeld van de aanwezigen zaken en kunnen eventuele verbeterpunten gespot worden.
  • Content. De bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek worden ook gebruikt om de content te optimaliseren. Content schrijf je voor je bezoekers en kan vaak enorm verbeterd worden. Zo is content niet alleen geschreven teksten, maar bevat het ook afbeeldingen, video’s of andere interactieve zaken.
  • Techniek. De webdevelopment- en supportafdeling nemen jouw website of webshop onder de loep. Hierbij onderzoek zij de technische aspecten van jouw website/webshop. Soms zijn er enkele kleine aanpassingen nodig, die al direct resultaat laten zien.

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Remarketing

Heb jij last van vertrekkende bezoekers op jouw website of webshop zonder enige conversie? Dan is remarketing misschien wel het online marketingmiddel voor jouw business. Bij remarketing ontwikkel je zeer gerichte advertenties die worden getoond aan consumenten wanneer zij al op jouw website/webshop zijn geweest. Dit kan zeer relevant zijn omdat deze consumenten al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Met name bij grote of niet-standaard aankopen zullen consumenten meerder contactmomenten nodig hebben om over te gaan tot aankoop. Remarketing biedt dan de perfecte oplossing om deze groep mensen te bereiken. Van belang is hierbij wel dat voorafgaand een duidelijk plan met doelen wordt opgesteld.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Meindert Vogd

Groningsch Odd-Fellow Huis B.V.

Fijne, flexibele en professionele club bij Convident. Leuk team. Zij denken goed mee, geven advies en ze werken met een duidelijke planning die gelukkig ook flexibel is als dat nodig blijkt te zijn.

Daarnaast werken zij met een super gebruiksvriendelijk WordPress systeem zodat de website goed zelf te beheren is.

dit is een afbeelding van convident

Renate Enninga

BCM Woonzorg Combinatie

Een prachtig bedrijf in een prachtig gebouw. Er hangt een hele prettige informele sfeer met heel vriendelijk personeel. Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website met maatwerk modules.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden