Online marketing Oss

Ben je op zoek naar een online marketingbureau in Oss voor je bedrijf of organisatie? Zoek niet verder, want Convident is de juiste keuze voor jou. We zijn experts in diverse online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je je online vindbaarheid wilt verbeteren in zoekmachines, staan we bij Convident klaar om dit te realiseren!

 

Als full-service online marketingbureau kunnen we je helpen met alle aspecten van online marketing. Onze ervaren online marketeers zijn gespecialiseerd in SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast hebben we experts op het gebied van social media marketing, display advertising, Google Shopping en remarketing.

Bij Convident geloven we in de kracht van een strategisch plan. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we niet alleen elkaar leren kennen, maar ook jouw bedrijf en doelgroep(en) beter begrijpen. Op basis daarvan stellen we een duidelijk plan op en formuleren we doelstellingen die daarbij passen. We bespreken samen de mogelijkheden van verschillende online marketingtools en houden daarbij altijd rekening met de normen en waarden van jouw business.

Ben jij klaar voor online succes voor jouw bedrijf in Oss? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie!

Zoekmachine optimalisatie

SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie, is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het is de kunst om met jouw website of webshop hoger te ranken in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit bereik je door de (landings)pagina’s van jouw website/webshop te optimaliseren voor jouw bezoekers. Als jouw website gewaardeerd wordt door gebruikers, zal Google dit ook opmerken en je een hogere positie geven. Gelukkig hebben de online marketeers van Convident uitgebreide kennis en ervaring in het optimaliseren van diverse websites en webshops.

Bij Convident starten we elk SEO-traject met een grondig zoekwoordenonderzoek. Vervolgens nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we de gevonden zoekwoorden bespreken. Samen bepalen we op welke zoektermen we willen scoren en hogere posities in Google willen behalen. Daarnaast werken we aan de online groei van jouw bedrijf door middel van de volgende stappen:

Analyse en onderzoek: Naast het zoekwoordenonderzoek bekijken onze online marketeers andere aspecten van jouw website of webshop. Hierdoor krijgen we een volledig beeld van de huidige situatie en kunnen we mogelijke verbeterpunten identificeren.

Content: De bevindingen uit het zoekwoordenonderzoek worden gebruikt om de content te optimaliseren. Content is niet beperkt tot geschreven teksten, maar omvat ook afbeeldingen, video’s en andere interactieve elementen. We zorgen ervoor dat de content aansluit bij de behoeften van jouw bezoekers.

Techniek: Onze webdevelopment- en supportafdeling inspecteren jouw website of webshop op technische aspecten. Soms zijn er kleine aanpassingen nodig die direct resultaat kunnen opleveren.

Door deze toepassingen te combineren, streven we naar een succesvolle online groei voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over hoe Convident jou kan helpen met SEO? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Benieuwd naar hoe Convident jouw bedrijf verder kan helpen op het gebied van online succes? Vraag vandaag nog een gratis SEO-consult aan!

Zoekmachine adverteren Oss

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), speelt een belangrijke rol bij het veroveren van een prominente positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Met zoekmachine adverteren plaats je betaalde advertenties die zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Als ondernemer uit Oss is het belangrijk om te realiseren dat hier kosten aan verbonden zijn. Daarom is het essentieel om samen met onze online marketeers een duidelijk plan op te stellen.

Het traject van zoekmachine adverteren begint met een grondig zoekwoordenonderzoek. Op basis hiervan bepalen we gezamenlijk op welke zoekwoorden we willen adverteren. Bij Convident behoud je altijd de volledige controle over je advertenties en het dagelijkse budget. Dit zorgt voor overzicht en gemak.

Bovendien stellen onze online marketeers maandelijks een rapport op van je SEA-activiteiten. In deze maandelijkse rapportage zie je op welke zoekwoorden er wordt geadverteerd en welke advertenties het meest rendabel zijn. Daarnaast geeft het rapport antwoord op vragen zoals waar je bezoekers vandaan komen, wat hun leeftijd is en welke kanalen ze gebruiken.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het draait ook bij linkbuilding om het verkrijgen van een prominente positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Dit wordt bereikt door het verkrijgen van (back)links naar jouw website of webshop op externe websites. Door hier consistent aan te werken, versterk je het linkprofiel van je website. Een sterk linkprofiel wordt zeer gewaardeerd door Google en resulteert in een hogere ranking in de organische zoekresultaten.

Helaas hebben veel bedrijven niet altijd de tijd om het linkbuildingproces continu bij te houden. Daarom is het aan te raden om dit uit te besteden. Bij Convident gaan onze online marketeers op zoek naar de meest relevante en kwalitatieve externe websites voor jouw doelgroep en bedrijf. Hiervoor maken ze gebruik van verschillende tools die de waarde van de betreffende externe websites beoordelen. Onze linkbuilding-experts analyseren de autoriteit, spamscore en relevantie van de externe websites ten opzichte van jouw bedrijf.

Daarnaast hecht Google waarde aan een natuurlijk linkprofiel. Dit betekent dat links geleidelijk aan worden geplaatst naar de content op jouw website of webshop. Onze online marketeers zorgen ervoor dat de links gedurende de maand geleidelijk worden geplaatst. Op deze manier erkent Google jouw linkbuildingactiviteiten als natuurlijk en krijgt jouw website of webshop een hoge ranking.

img-50 img-fifty

Google Shopping Oss

Als eigenaar van een bedrijf in Oss of als online aanwezige met een webshop, kan Google Shopping jouw sleutel tot online succes zijn. Met Google Shopping adverteer je in de zoekmachine met je eigen productfeed. Dit betekent dat jouw producten direct worden weergegeven wanneer gebruikers op zoek zijn naar vergelijkbare producten. Google Shopping zorgt ervoor dat je kwalitatief hoogwaardige klikken ontvangt. Dit komt doordat consumenten al informatie hebben opgezocht over de prijs, het ontwerp en de verzendkosten voordat ze op jouw product klikken.

Bij Convident kunnen onze online marketeers bepalen welke producten het meest geschikt zijn voor Google Shopping. Voor deze producten ontwikkelen we slimme advertentiecampagnes die jouw producten via Google Shopping promoten. We houden regelmatig contact om eventuele aanpassingen te maken, zodat alleen de meest relevante en winstgevende producten worden getoond.

Remarketing

Ervaar je het probleem van bezoekers die je website of webshop verlaten zonder enige conversie? Dan kan remarketing wel eens het ideale online marketinginstrument zijn voor jouw bedrijf. Met remarketing ontwikkel je zeer gerichte advertenties die worden getoond aan consumenten die al eerder jouw website of webshop hebben bezocht. Dit is uiterst relevant, omdat deze consumenten al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Vooral bij grote aankopen of niet-alledaagse aankopen hebben consumenten vaak meerdere contactmomenten nodig voordat ze overgaan tot aankoop. Remarketing biedt dan de perfecte oplossing om deze groep mensen te bereiken. Het is echter belangrijk om voorafgaand aan de implementatie van remarketing een duidelijk plan met doelstellingen op te stellen.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL