Online marketing Oss

Meer verkeer naar jouw website of webshop? Convident staat voor je klaar!

Online marketing Oss

  • Analyse en onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek zullen onze online marketeers ook andere zaken op jouw website of webshop bekijken. Zo krijgen we een compleet beeld van de aanwezigen zaken en kunnen eventuele verbeterpunten gespot worden.
  • Content. De bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek worden ook gebruikt om de content te optimaliseren. Content schrijf je voor je bezoekers en kan vaak enorm verbeterd worden. Zo is content niet alleen geschreven teksten, maar bevat het ook afbeeldingen, video’s of andere interactieve zaken.
  • Techniek. De webdevelopment- en supportafdeling nemen jouw website of webshop onder de loep. Hierbij onderzoek zij de technische aspecten van jouw website/webshop. Soms zijn er enkele kleine aanpassingen nodig, die al direct resultaat laten zien.

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Remarketing

Heb jij last van vertrekkende bezoekers op jouw website of webshop zonder enige conversie? Dan is remarketing misschien wel het online marketingmiddel voor jouw business. Bij remarketing ontwikkel je zeer gerichte advertenties die worden getoond aan consumenten wanneer zij al op jouw website/webshop zijn geweest. Dit kan zeer relevant zijn omdat deze consumenten al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Met name bij grote of niet-standaard aankopen zullen consumenten meerder contactmomenten nodig hebben om over te gaan tot aankoop. Remarketing biedt dan de perfecte oplossing om deze groep mensen te bereiken. Van belang is hierbij wel dat voorafgaand een duidelijk plan met doelen wordt opgesteld.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Alain Schievink

Tonn BV

Mijn ervaring met Rick, Rutger en de medewerkers van Convident is altijd positief geweest. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en komen zelf met initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van usability, gebruiksvriendelijke tips / oplossingen of een slimme SEO structuur voor de vindbaarheid van onze website.

dit is een afbeelding van convident

Ferenc Jacobs

DigitaalhuisPlus

No-nonsense webbureau, maar ook zeker sterk als online marketingbureau met aandacht voor zijn klanten. Convident heeft onze doelen meetbaar gemaakt.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden