Online marketing Oss

Meer verkeer naar jouw website of webshop? Convident staat voor je klaar!

Online marketing Oss

  • Analyse en onderzoek. Naast het zoekwoorden onderzoek zullen onze online marketeers ook andere zaken op jouw website of webshop bekijken. Zo krijgen we een compleet beeld van de aanwezigen zaken en kunnen eventuele verbeterpunten gespot worden.
  • Content. De bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek worden ook gebruikt om de content te optimaliseren. Content schrijf je voor je bezoekers en kan vaak enorm verbeterd worden. Zo is content niet alleen geschreven teksten, maar bevat het ook afbeeldingen, video’s of andere interactieve zaken.
  • Techniek. De webdevelopment- en supportafdeling nemen jouw website of webshop onder de loep. Hierbij onderzoek zij de technische aspecten van jouw website/webshop. Soms zijn er enkele kleine aanpassingen nodig, die al direct resultaat laten zien.

Laat één van onze online marketeers een vrijblijvende SEA-scan uitvoeren

Remarketing

Heb jij last van vertrekkende bezoekers op jouw website of webshop zonder enige conversie? Dan is remarketing misschien wel het online marketingmiddel voor jouw business. Bij remarketing ontwikkel je zeer gerichte advertenties die worden getoond aan consumenten wanneer zij al op jouw website/webshop zijn geweest. Dit kan zeer relevant zijn omdat deze consumenten al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Met name bij grote of niet-standaard aankopen zullen consumenten meerder contactmomenten nodig hebben om over te gaan tot aankoop. Remarketing biedt dan de perfecte oplossing om deze groep mensen te bereiken. Van belang is hierbij wel dat voorafgaand een duidelijk plan met doelen wordt opgesteld.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Geert Veldhuis

Energie Neutraal Noord-Nederland

Professioneel team van website bouwers en marketing specialisten. Erg blij dat we onze nieuwe website door Convident hebben laten ontwerpen en ontwikkelen.

dit is een afbeelding van convident

Kornelis Huizinga

HUSA Logistics

Vanaf de eerste afspraak ben ik onder de indruk van het enthousiasme, de creativiteit en professionaliteit van de medewerkers van Convident. Door de intensieve samenwerking met en input vanuit het design team, is er door het development team een geweldige website ontstaan. En belangrijkste, onderscheidend van de markt door een andere benadering! Bij Convident weten ze wat ze doen, en dat doen ze super!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

De kracht van AI-toepassingen in webdesign en online marketing

Artificiële Intelligentie (AI) is een technologie die de afgelopen jaren enorm is...

Lees bericht

Convident samenwerking met The Concrete Factory

Sinds 2016 hebben we de websites voor The Concrete Factory (TCF) in...

Lees bericht

Awards.