Online marketing Noord-Holland

Vind jij maar geen online marketingbureau in Noord-Holland?

Geen probleem, want Convident staat klaar jouw bedrijf te voorzien van een online marketingstrategie op maat.

Online marketing Noord-Holland

Klaar om online te beginnen groeien?

Heeft de vindbaarheid van jouw bedrijf een boost nodig?

Advies en rapportage

Om een duidelijk overzicht van al deze online marketing technieken te verkrijgen, stellen onze online marketeers maandelijkse adviezen en rapporten op. Dit wordt gebaseerd op de online werkzaamheden van jouw website of webshop, die zij hebben gemeten, geregistreerd en geanalyseerd. In de maandelijkse rapporten worden er dan ook analyses, backlinks en een plan van aanpak vermeld. Zo kan er gemakkelijk aangetoond worden waar jouw online marketingstrategie nog bijgestuurd moet worden. Daarnaast geeft het ook aan wat de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten zijn van de website van jouw bedrijf in Noord-Holland. Zo wordt er geen enkele kans voor jouw bedrijf misgelopen. Verder schetsen de maandelijkse rapporten ook een beeld van jouw doelgroep(en), bijvoorbeeld hun woonplaats, leeftijd en gebruik van online platformen. We geven deze adviezen en rapporten maandelijks aan onze klanten, omdat Convident veel belang hecht aan het onderhouden van langetermijnrelaties met onze klanten.

Heb je interesse in updates over jouw online werkzaamheden? Bij Convident zorgen we voor een overzichtelijke weergave.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Hilly Lap

Shanthe

Een aantal jaren geleden is mijn site door Convident ontworpen en gebouwd. Convident onderhoud de site. Wanneer er veranderingen moeten worden aangebracht regelen ze het heel snel. Goed contact, waardoor ik als “leek” geregeld zie worden wat in mijn hoofd zit. Dank je wel en zeker een aanrader voor andere bedrijven.

dit is een afbeelding van convident

Geert Veldhuis

Energie Neutraal Noord-Nederland

Professioneel team van website bouwers en marketing specialisten. Erg blij dat we onze nieuwe website door Convident hebben laten ontwerpen en ontwikkelen.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden