Online marketing Noord-Brabant

Heb je nog een online marketingbureau in Noord-Brabant nodig? Convident helpt je graag door jou een unieke online marketingstrategie te leveren.

Online marketing Noord-Brabant

Heb je nood aan een remarketing?

Wil jij meer bezoekers op jouw website?

Advies en rapportage

Om dit alles dan achteraf met jouw bedrijf in Noord-Brabant te delen, maakt Convident maandelijkse rapporten en adviezen. Dit zorgt ervoor dat jij de online werkzaamheden van jouw website op een overzichtelijke manier kan zien. Je weet dan wat de grijpbare kansen zijn voor jouw bedrijf en waar er nog aanpassingen nodig zijn op jouw website. Convident hecht hier veel belang aan, omdat wij geloven in het onderhouden van langetermijnrelaties met onze klanten. Daarom delen we ook de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten voor de website van jouw bedrijf in Noord-Brabant. In de maandelijkse rapporten staan er ook analyses, backlinks en een plan van aanpak voor jouw website. Het schetst daarnaast ook een beeld van jouw doelgroep(en), zo geeft het mee waar ze wonen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. Bovendien willen we er alles aan doen om jouw bedrijf in Noord-Brabant een gigantische online boost te geven!

Wil jij ook bekender worden online? Convident zorgt ervoor dat jouw online-groei impact heeft voor de toekomst.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Sander op de Dijk

De Jonge Balie Groningen-Assen

Wij zijn heel erg tevreden over de opgeleverde website en de begeleiding bij onze onlinemarketing acties. De website ziet er professioneel uit, werkt lekker snel en levert nu al veel reacties op. Complimenten aan jullie webdesignmensen en google specialisten. Daarbij vind ik het contact ook nog eens erg leuk en prettig.

dit is een afbeelding van convident

Bea Kortwijk

Albert Heijn Kortwijk

Convident heeft de maatwerk-website van Albert Heijn Kortwijk ontworpen en gebouwd. Wij kunnen niet anders dan enorm tevreden zijn. Er is vanaf het begin meegedacht en eigenlijk is alles van een leien dakje gegaan. Dit terwijl onze bedrijfstructuur met meerdere ondernemingen geen standaard opdracht betreft.
Nogmaals dank aan het hele Convident team!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden