Online marketing Nijmegen

Ben je op zoek naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Nijmegen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Convident ben je aan het juiste adres. Wij zijn experts in verschillende online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je wilt dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines, dan staan wij klaar om je daarbij te helpen.

 

Als je in Nijmegen gevestigd bent en op zoek bent naar een online marketingbureau, dan is Convident de juiste partner voor jou! Als full-service online marketingbureau nemen we alle zorgen omtrent jouw online marketingactiviteiten uit handen. Onze experts zijn bekwaam en ervaren op verschillende gebieden, waaronder SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in social media marketing, Google Shopping, display advertising en remarketing. Samen met jou bepalen we tijdens een kennismakingsgesprek welke facetten het meest relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep.

Bij Convident geloven we in de kracht van een doordacht online marketingplan. In dit plan identificeren we verbeterpunten en formuleren we doelstellingen, die van cruciaal belang zijn voor het meten en analyseren van online groei. We kijken ook naar de online tools die geschikt zijn voor jouw bedrijf en doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie

Tegenwoordig is zoekmachine optimalisatie een uiterst belangrijk onderdeel van online marketing. Met zoekmachine optimalisatie, ook bekend als search engine optimization (SEO), kun je ervoor zorgen dat jouw website of webshop hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google verschijnt. Bij Convident hebben onze online marketeers uitgebreide kennis op dit gebied! Zoekmachine optimalisatie kan zeer rendabel zijn voor jouw organisatie, omdat het verkeer genereert zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Bij Convident begint het traject van zoekmachine optimalisatie met een grondig zoekwoordenonderzoek. Voorafgaand aan het kick-off gesprek voert een van onze marketeers een gedegen analyse uit. Het onderzoek omvat een lijst met relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf en doelgroep.

We kijken ook naar de content en technische aspecten van jouw website of webshop. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we rustig de punten die goed gaan en de bevindingen uit het zoekwoordenonderzoek. Met een strategisch plan en doelstellingen opgesteld, gaan we samen jouw online marketingactiviteiten naar een hoger niveau tillen.

Ben je klaar om je bedrijf online op de kaart te zetten? Laat één van onze experts een zoekwoorden onderzoek uitvoeren.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Ben je benieuwd hoe Convident jouw bedrijf verder kan helpen om online succes te behalen? Aarzel dan niet en vraag nu een gratis SEO-consult aan!

img-50 img-fifty

Zoekmachine adverteren Nijmegen

Bij Convident houden we ons niet alleen bezig met zoekmachine optimalisatie, maar ook met zoekmachine adverteren. Zoekmachine adverteren wordt ook wel search engine advertising (SEA) genoemd. Het verschil tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren is dat je met SEA je website of webshop via betaalde advertenties laat stijgen in de online zoekresultaten. Met SEA kunnen we relevante online gebruikers naar je website leiden en, mits je ook een goede zoekmachine optimalisatie hebt, je conversiepercentage verhogen. Het zoekwoorden onderzoek dat we eerder hebben uitgevoerd, wordt ook gebruikt om je zoekmachine advertentiecampagnes vorm te geven.  Onze online marketeers identificeren specifieke zoekwoorden met een hoog zoekvolume die relevant zijn voor jouw bedrijf. Deze zoekwoorden kunnen vervolgens worden gebruikt om waardevolle content te creëren voor je website of webshop.

Social media marketing

Social media marketing betekent dat je je bedrijf via social mediakanalen adverteert. Dagelijks tellen de social mediaplatformen miljoenen gebruikers, ook hier in Nederland. Het zou dus zonde zijn om geen gebruik te maken van marketing via social mediakanalen. Onze online marketeers zijn gespecialiseerd in de volgende social mediaplatformen:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Door middel van een strategisch social media plan zorgen we samen voor een positieve bijdrage aan jouw omzet. Ook hierbij stellen we doelstellingen op, om jouw online succes te kunnen analyseren. Daarnaast adviseert Convident jou ook in het beheren van je social mediakanalen. Zo trekken we alle zaken rondom social media marketing gelijk, voor een maximaal resultaat.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Display advertising Nijmegen

Binnen online marketing is display advertising een andere vorm van adverteren. Het omvat het plaatsen van banners op verschillende websites, zoals Nu.nl en YouTube. Deze platforms hebben een groot aantal gebruikers, waardoor display advertising interessant kan zijn voor jouw bedrijf. Bij Convident gaan we graag met jou om tafel zitten om je online marketingactiviteiten met betrekking tot display advertising vorm te geven. Samen stellen we een gedegen plan op en formuleren we concrete doelen. Aan het einde van elke maand ontvang je een overzichtelijke rapportage van onze marketeers. Deze rapportage geeft inzicht in je online marketingactiviteiten van de afgelopen maand en analyseert je online succes. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er gaande is en kun je de nodige beslissingen nemen.

Remarketing

Bij de aankoop van grote producten of niet-standaard aankopen hebben consumenten doorgaans meer tijd nodig om een weloverwogen beslissing te nemen. Dit vraagt om meerdere contactmomenten met het product of bedrijf dat het aanbiedt. Als een consument een product op jouw website of webshop heeft bekeken, wil je natuurlijk dat ze overgaan tot aankoop. Het is jammer als ze de site verlaten zonder actie te ondernemen. Gelukkig biedt remarketing een oplossing. Met remarketing zorg je ervoor dat gebruikers die je website of webshop hebben verlaten, gericht worden benaderd met advertenties om ze terug te brengen. Met de juiste strategie kan dit zeer rendabel zijn voor jouw bedrijf. Samen kijken we naar de beste manier om remarketing in te zetten en maximaal resultaat te behalen.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL