Online marketing Limburg

Vind je geen online marketingbureau in Limburg? Convident vliegt je te hulp met een gepersonaliseerde online marketingstrategie voor jouw bedrijf.

Online marketing Limburg

Wil je jouw persoonlijke online marketing opties te weten komen?

Heb jij al linkbuilding toegepast op jouw website?

Advies en rapportage

We hebben nu een heleboel online marketingtools besproken, maar deze moeten natuurlijk ook geanalyseerd worden. Daarom zet Convident ook in op het uitdelen van maandelijkse rapporten en adviezen aan onze klanten. Op deze manier is iedereen up-to-date over de online werkzaamheden van hun websites en kan Convident de langetermijnrelaties met onze klanten behouden. In de maandelijkse rapporten lichtten we analyses, backlinks en een plan van aanpak in verband met de online werkzaamheden van jouw website toe. Zo vermelden we onder andere de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen van de website van jouw bedrijf in Limburg. Hierdoor kunnen we er samen voor zorgen dat we geen enkele kans die voorbijkomt misslaan. Daarom geven we ook aan wat het exacte profiel van jouw doelgroep(en) is, door aan te geven waar ze zich online begeven, wat hun leeftijd is en waar ze wonen. Samen kunnen we op deze manier het doel bereiken om jouw bedrijf in Limburg een online boost te geven!

Wil jij jouw online-groei verzekeren? Contacteer dan Convident en onze experts doen er alles aan om jouw website vindbaar te maken!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Gerard Duursma

Humaniz

Convident gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Wij waren op zoek naar een partij die zich niet alleen bezig houdt met het bouwen van een website, maar kijkt naar het geheel. In het begin is er vanuit Convident veelvuldig tijd gemaakt om met ons in gesprek te gaan om zo te achterhalen wat wij nu willen bereiken met de nieuwe website en hoe dit het beste vorm gegeven kan worden. Er wordt goed gehoor gegeven aan de klant, maar wanneer zij uit kennis en ervaring weten dat iets doeltreffender kan, wordt dit snel, volledig en begrijpelijk uitgelegd en vervolgens direct geïmplementeerd.
Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met Convident. Sterker nog, we hebben een aantal mooie samenwerkingen lopen. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je altijd snel op weg.

dit is een afbeelding van convident

Emiel Harder

Sports Health BV / Loopplezier

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe website, gemaakt door Convident. De samenwerking tijdens de ontwikkeling van de website verliep erg soepel en hebben wij als erg prettig ervaren!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden